Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők jelentős része mi okból szereti, mi okból tartják izgatónak, ha szex közben a partner úgy bánik velük, mint egy darab ronggyal, dominál, irányít, durvul, szinte már a perverzitás vagy bizarr határokat súrolva?
Sok olyan kérdést találtam itt, amiben hozzászólnak a lányok, nők, hogy ők előnyben részesítik, ha durván bánnak velük szex közben. Vannak szélsőségesebb esetek is.
Olvastam, hogy sokéves kapcsolat után a nő viszonyt létesített valakivel és olyanokat csináltak, amiket korábban a kapcsolataiban soha. Pl. beleköptek a szájába, anál után mélytorkoztatták, ilyenek. De volt egy másik is, csak most nem húzom az időt mindet leírni, fojtogatás, hajtépés, nagyon mocskos csúnya beszéd, alázás stb.
Az előző partnerem is azt szerette, ha nem vagyok vele kíméletes, mondhatni mint egy vadállat kellett úgy szeretkeznem vele, mintha teljesen érzelemmentesen kellett volna csináljam. Mostani barátnőm is kimondottan szereti és kérte is tőlem, hogy csapkodjam a cicijeit, köpjem le a testét, marjak bele a csípőjébe az körmeimmel és hasonlók.
Mi van a nőkkel, miért esik jól a lányoknak, nőknek, miért tartják izgatónak a kiszolgáltatottság érzését szex közben? Nekem ez nagyon visszataszító. Olyan, mintha meg kéne erőszakolnom, meg kéne aláznom valakit, hogy neki jó legyen.
Voltam sub csajokkal.Bele lehet jönni :D
Bdsm nem az én világom ,ott az erőszak dominál inkább. De a sub verziót birom, jó az amikor csak úgy használod a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!