Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit gondolnak a férfiak?
Figyelt kérdés
Nos röviden összefoglalva pénzért camsexelek stb. snapchaten. A kérdés lényege az lenne, hogy miért kérnek rólam képet, amikor sztoriba kivan téve egy kép rólam és látszik, hogy Memoriesből van tehát a snapchattel csináltam nem csak egy kirakott kép. Jó ezt még megértem valamilyen szinten mert nem ért hozzá vagy én nem tudom. Ilyenkor szoktam egy képet küldeni az arcomról és a válasz: Ez nem jó, mert teljes testes meztelen kép kell. Sztoriban azért látszik, hogy nem egy tehén ork vagyok (bugyis kép stb...) tehát azt se mondhatja, hogy azért, hogy megnézze miért fizet. És fel van háborodva amikor azt írom, hogy nem fogom ingyen mutogatni magamat, amikor ezt az egészet azért csinálom munka mellett mert gyüjtök valamire. És sajnos vannak lányok akik ugye nem ezt csinálják és zaklatják őket mindenféle közösségi platformon. Azt sem értik amikor elmondom nekik, hogy egyébként a nők 90%-ának (minimum) nem igazán imponál ha elküldi a bébirépa farkát. Szóval ezt hogy kezeljem normálisan? Ha ilyenkor instant tiltom ha egynél több képet kér (amikor világosan levan neki írva minden + látott is engem) vagy elküldi a micsodáját akkor én vagyok a bunkó ember...2021. jún. 17. 15:29
1/1 anonim válasza:
Úgy kezeld ahogy eddig, megmondod hogy nincs ingyé' műsor. Ha valaki kap egy képet, akkor kérni fogja a következőt, meg az azt követőt, meg az azt követőt - ingyen gondolván. Simán csak potyázni akarnak. K.rvánál sincs ingyen szopás, hogy "naaaa muti meg hogy csinálod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!