Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oral Szeretitek csinálni illetve ha csinálják?
Figyelt kérdés
Főképp lányok/nők válaszára lennék kiváncsi.2022. okt. 20. 14:34
1/13 anonim válasza:
Én szeretem csinálni annak, akit szeretek.
2/13 anonim válasza:
Igen, oral addict vagyok.
Sokszor csak úgy leszopom a pasim minden más nélkül.
3/13 anonim válasza:
Szopni imádok, nagyon felizgulok közben. Persze egy jó nyalást sem vetek meg :-)
5/13 anonim válasza:
Szeretem csinálni és szeretem ha csinálják.
7/13 anonim válasza:
Csupa dejószopni válasz... fiúktól...
👍👍
Mert a valóság nagyon nem ez.
8/13 anonim válasza:
Tévedsz, #7! A mostani barátnőm pontosan ilyen. Szereti, ha kinyalom, azt mondja, hogy eddig senkitől sem kapta meg ilyen sokáig és ilyen jól, el is élvez tőle, de hüvelyben jobb neki, azt szereti, ha inkább behatolok. Ezzel együtt mindig magától felajánlja, hogy kényeztet a szájával, és ért is hozzá, de nagyon. Sokszor elmondja, hogy nem azért csinálja, hogy viszonozzam, hanem szereti tudni, hogy élvezem. Ha néha úgy kikészít, hogy rögtön utána elalszom, akkor se kaptam soha egy pici panaszt, szemrehányást sem.
10/13 A kérdező kommentje:
És mivel lehet “motiválni” a párunkat hogy csinálja?
2022. okt. 21. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!