Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Oral Szeretitek csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oral Szeretitek csinálni illetve ha csinálják?

Figyelt kérdés
Főképp lányok/nők válaszára lennék kiváncsi.

2022. okt. 20. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem ha nyalnak, szopni is szeretek de csak akkor ha nem kell nagyon sokáig.
2022. okt. 21. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
#10, hogy mivel lehet motiválni? Nem tudom, illetve azt hiszem, hogy nem kell. Ha jó neki, amit te csinálsz, tudni fogja, hogy ez neked is jó lehet. Talán az számít, ha közben tudatod vele, mikor, hogyan a legjobb.
2022. okt. 22. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
#11, ha igazán jól eltalálod, ahogyan neki a legjobb, akkor 5 perc tutira elég, de a 2 perc se túlzás. Gondolom, te is kimondod, amikor az ő nyelve a jó helyen simogat, és ez kölcsönös.
2022. okt. 22. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!