Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt életetek legjobb éjszakáján? Miért pont az volt a legjobb szex?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 20:05
1/13 anonim válasza:
Gyertyafényes vacsora, közös zuhany majd közös masszázs. Nagyon meghitt és romantikus volt.
2/13 anonim válasza:
Mert munkatársammal volt. Régóta tetszettünk egymásnak és isteni volt vele a szex
5/13 anonim válasza:
Nem tudom. A legjobb szex nekem nem éjszaka volt...
De azért volt a legjobb, mert ennyi figyelmet azóta sem kaptam pasitól.
6/13 anonim válasza:
Becserkészős-levadászós, nagyon akarjuk-de nem kellene mégsem - szex az albérlet összes szegletében egy régi szerelemmel, felszabadultan, őrült módon. Attól volt a legjobb, hogy volt benne szenvedély, játékosság, összebújás, szeretgetés (b.szás és szeretkezés IS), és annyira felizgatott, hogy először életemben akkor élveztem el behatolás közben.
7/13 anonim válasza:
Megfordultam már nem'tom hány orgián, swingerben, BDSM partin, mégis a legemlékezetesebb alkalmak amikor olyannal voltam akivel kölcsönösen szerelmesek voltunk egymásba.
8/13 anonim válasza:
Tinderről 1 nappal matchelés után, este felmentem egy 19 éves lányhoz, irtó aranyos volt meg jókat dumáltunk, aztán egyszercsak elkezdtünk smárolni, majd letérdelt és lemélytorkozott. Hihetetlen érzés volt, aztán dugtunk egy jót hajnalig
22F
9/13 anonim válasza:
#8 azé' lehettél volna olyan rendes hogy cserébe meg is dugod a második menetre 😅
10/13 anonim válasza:
Egyszer azért megdugtam, de utána már nem bírtam mert boroztunk és részegen szarabb a keringésem xd
Persze ki is nyaltam meg stb. Tényleg rohadt jó este volt és az a durva hogy így első talin ilyen nagy hatással volt rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!