Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szednétek fel a szomszéd csajt?
Figyelt kérdés
Ferje nem nqgyon aktiv. Néha segitek a csajnak. Egyszer egyszer elpoénkodik szexuálus dolgokkal. Héteni is megyek hozzá segiteni. nincs itthon a férj2022. okt. 18. 05:37
1/8 anonim válasza:
Próbálj rá, hogy komolyan tetszel e neki, vagy csak addig van benne amíg nincs tétje.
2/8 anonim válasza:
Ha kettesben vagytok próbàld megcsókolni ,ha arra nyitott akkor minden màsra is 😉
3/8 anonim válasza:
#2 ez azért nem feltétlenül igaz, én is hagytam, hogy többször is megcsókoljon házas férfi, mert kívántam, vonzott, működött a kémia. Ettől még a további közeledésére nem voltam nyitott.
5/8 anonim válasza:
Elsőre, másodikra,... nem, de előbb utóbb meg tudott volna dugni, szóval érdemes próbálkozni.
6/8 anonim válasza:
Hát ha célozgat akkor arra rá kell csapni.. közeledni.
7/8 anonim válasza:
#5 nem tudott volna megdugni, mert nekem nem volt pálya házas férfi.
8/8 anonim válasza:
És a csók??, nekem ez így akkor furcsa, ha én férfiként valakit megcsókolhatok (ha csak nem egy "rossz" pillanatról van szó), akkor, ha akarom azt előbb utóbb meg is dugom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!