Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek vállal ilyesmit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vállal ilyesmit egy prosti?

Figyelt kérdés

Vajon olyat lehet, hogy veszek egy csikló izgató vibrátort (nem akármilyet, kb. 50-60 ezer Ft) és bontatlanul elviszem hozzá, esetleg még mellé valami hipoallergén tisztítószert is és hogy azt aktus közben használjuk?

Tehát vajon használnának e olyan segédeszközt, amire nem lehet gumit húzni és egy vendég hozza (akit nem is ismernek)?

Mert nézegettem, olvasgattam adatlapokat és akiknél szerepel pl. dildó a képen, kivétel nélkül gumival használják.

2022. okt. 16. 16:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Esetleg kérd meg, hogy vegye meg hogy biztos legyen benne, hogy higiénikus, te meg majd kifizeted az árát és utána neked adja. Persze ehhez bizalom kell. Oda is rendelheted hozzá.
2022. okt. 16. 17:55
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem lemész vidékre és simán belemegy az egyik.
2022. okt. 16. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Találni fogsz olyat aki vállalni fogja némi extra felárért, csak éppen semmi értelme. Ettől a k.rva még nem fogja élvezni a dolgot és elélvezni sem fog.

Tudod miért nem vállalja a nyalást sok prosti? Az egyik része azért mert nem akar érintkezni a kuncsaft nyálával (lecseréli rajtad a gumit is ha becsúsztatás előtt benyálazod). Egy másik része meg azért mert ha a kuncsaft nyal akkor nem élvez, nem lehet gyorsan letudni. A legtöbb vizont azért mert ha nincs izgalmi állapotban akkor csiklandozza ha nyalják. Márpedig a k.rva nincs izgalmi állapotban, de van 1-2 kettő amelyik el tudja magát fejben engedni addig amíg a kuncsaft nyal.

Szóval bro' a csiklóizgatóddal így járnál, ráraknád de tökmindegy nekik csak az extra felárért csinálnák meg. Értelmetlen ezért egy valag pénzt ráverned pluszban a storyra.

2022. okt. 16. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Jól leírta az előttem író a 20:45-ös. Egyetértek vele
2022. okt. 16. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De persze ettől még elmehetsz prostihoz kérdező. Én nem akarlak lebeszélni róla. Élvezheted vele a szexet. Sőt ha nagyon szép arcú és jó testű nőhöz mész az felejthetetlen élmény is lehet. Csak szerintem nincs értelme ennek a segédeszköznek.
2022. okt. 16. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem értem.miért nem csajoztok be? Olcsobb
2022. okt. 16. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert van akinek nem megy a csajozás. Se autóm se saját lakásom se pénzem nincs.
2022. okt. 16. 21:46
 18/18 anonim válasza:
na mi lett a vége?
2023. máj. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!