Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek vállal ilyesmit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vállal ilyesmit egy prosti?

Figyelt kérdés

Vajon olyat lehet, hogy veszek egy csikló izgató vibrátort (nem akármilyet, kb. 50-60 ezer Ft) és bontatlanul elviszem hozzá, esetleg még mellé valami hipoallergén tisztítószert is és hogy azt aktus közben használjuk?

Tehát vajon használnának e olyan segédeszközt, amire nem lehet gumit húzni és egy vendég hozza (akit nem is ismernek)?

Mert nézegettem, olvasgattam adatlapokat és akiknél szerepel pl. dildó a képen, kivétel nélkül gumival használják.

2022. okt. 16. 16:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Aki vállalja, annak van saját eszköze hozzá.
2022. okt. 16. 17:01
 2/18 A kérdező kommentje:

#1.

Csak nekem az lenne a lényeg, hogy én vegyem.

2022. okt. 16. 17:02
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Még jó hogy gumival használják, miért kéne bízniuk egy idegenben?
2022. okt. 16. 17:02
 4/18 A kérdező kommentje:

#3.

De erre a típusra nem lehet gumit húzni. Ez nem egy dildó, hanem vibri…

Azért vinném bontatlan dobozba, hogy ne gondolja, hogy csináltam vele valamit.

De akkor ez felejtős? Nem vállalnak?

2022. okt. 16. 17:04
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezz meg egy prostit. Ő megmondja.
2022. okt. 16. 17:09
 6/18 A kérdező kommentje:

#5. Majd az lesz, de még nincs meg az eszközöm, feleslegesen meg nem akarom zavarni Őket. Nem szeretik az olyan érdeklődőket, akik nem mennek csak érdeklődnek, vagy “majd pár nap múlva” mennek…

Ezt még én is tudom, pedig még sosem voltam prostinál.

2022. okt. 16. 17:13
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Mintha nem lehetne újra lezárni egy dobozt.... Amúgy te Miért ragaszkodsz annyira megrögzötted a drága játékszerhez?
2022. okt. 16. 17:14
 8/18 A kérdező kommentje:

#7.

Hülyén hangzik, de én arra is izgulok, nem csak a nőre.

Ja, vannak tárgyakhoz fűzhető fétiseim.

Pl. sokkal jobb egy olyan ágyon a szex, amit gondosan erre választok ki és nem mindegy az sem hogy hogy néz ki… Napokat el tudok b@szni keresgéléssel.

2022. okt. 16. 17:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pénzkidobás ha 50-60 ezer Ft. Lehet 1-2 alkalom után nem vinnéd el egyikhez sem. És eladni sem tudnád használtan. Sok prostinak van saját vibráló műpénisze és azt használja ha megkérdezed a telefonban előtte. De például a legtöbb prosti nem engedi az ujjazást sem. Mert attól félnek, hogy a köröm alatti baktériummal fertőzést adsz át neki. Ezt egy ismerősöm mondta aki éveken át járt prostikhoz.
2022. okt. 16. 17:20
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem olyan nagy extra, ebbe belemennének.
2022. okt. 16. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!