Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vállal ilyesmit egy prosti?
Vajon olyat lehet, hogy veszek egy csikló izgató vibrátort (nem akármilyet, kb. 50-60 ezer Ft) és bontatlanul elviszem hozzá, esetleg még mellé valami hipoallergén tisztítószert is és hogy azt aktus közben használjuk?
Tehát vajon használnának e olyan segédeszközt, amire nem lehet gumit húzni és egy vendég hozza (akit nem is ismernek)?
Mert nézegettem, olvasgattam adatlapokat és akiknél szerepel pl. dildó a képen, kivétel nélkül gumival használják.
#1.
Csak nekem az lenne a lényeg, hogy én vegyem.
#3.
De erre a típusra nem lehet gumit húzni. Ez nem egy dildó, hanem vibri…
Azért vinném bontatlan dobozba, hogy ne gondolja, hogy csináltam vele valamit.
De akkor ez felejtős? Nem vállalnak?
#5. Majd az lesz, de még nincs meg az eszközöm, feleslegesen meg nem akarom zavarni Őket. Nem szeretik az olyan érdeklődőket, akik nem mennek csak érdeklődnek, vagy “majd pár nap múlva” mennek…
Ezt még én is tudom, pedig még sosem voltam prostinál.
#7.
Hülyén hangzik, de én arra is izgulok, nem csak a nőre.
Ja, vannak tárgyakhoz fűzhető fétiseim.
Pl. sokkal jobb egy olyan ágyon a szex, amit gondosan erre választok ki és nem mindegy az sem hogy hogy néz ki… Napokat el tudok b@szni keresgéléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!