Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akinek szőrös a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akinek szőrös a p*ncija de megkérné a partnere hogy szedje le, megtenné?

Figyelt kérdés

2022. okt. 16. 13:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem mindenki elsősorban úgy hordja odalent, ahogy neki tetszik, ahogy neki a legkényelmesebb. Ha a másik fél mást kér, eldöntheti, hogy enged-e, de ha nem, akkor a partnernek erre egy szava sem lehet.
2022. okt. 16. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:
91%
Én hiába kértem az asszonytól, hogy borotválja le, legyen egy kicsit változatos. Úgyis visszanő, nem végleges változtatás. De nem és kész. Párszor próbálkoztam, most már nem is hozom fel, esélytelen.
2022. okt. 17. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!