Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy egy felmérés szerint a magyar férfiak rendelkeznek a leghosszabb péniszel egész európában?

Figyelt kérdés

Egy felmérés szerint mi magyarok büszkélkedhetünk a leghosszabb péniszel egész európában.

[link]

Mi a véleményetek,igaz ez?

2022. okt. 16. 11:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

10. Őszintén, erre most büszke vagy? Minden rosszindulat nélkül kérdezem :D

Nekem több kapcsolatom is volt, 0 kaland. Az átlag az olyan 13-14 cm szerintem. Mostani páromnak 17 cm és bőven átlag feletti vastag. :)

2022. okt. 16. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Szimpla hülyeség! És hiába hat kilométeres egy középső láb, ha puha vagy nem tud vele mit kezdeni a gazdája, mert olyan szerencsétlen.
2022. okt. 16. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Pont leszarom.
2022. okt. 16. 13:08
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

12. Miért, mekkora az ideális? Minden nőnek a hüvelye más.. :D

Van akinek rövid, van akinek nem.

2022. okt. 16. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

#11 sosem értettem, miért kéne vagy nem kéne büszkének lenni a szexuális életedre. A karrieredre, a 3 diplomádra vagy arra, hogy felnevelsz x számú gyereket vagy hogy megmászod a Mount Everestet lehet büszkének lenni, de a szexuális életnek nem értem mi köze a büszkeséghez.

Annyi emberrel szexelsz, amennyivel jól esik. Senkinek semmi köze hozzá és te sem leszel több attól, hogy nem volt kalandod. Emberileg attól még lehetsz egy hulladék.

2022. okt. 16. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
Folytathattad volna kérdezö: És Mo-on belül is a GYK-s kommentelöknek minimum háromszorosa az országátlagnak!
2022. okt. 16. 13:19
 17/19 anonim ***** válasza:
33%

15. Aha, értem. Szóval én vagyok a "hulladék" mert nem adom magam könnyen, oké :D

Mondjuk magamra nem veszem, mert nem ismersz. Szimpla kérdés volt.

2022. okt. 16. 13:33
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Plusz nem a mennyiség számít, hanem a minőség. A szednek viszont eléggé fontos a minősége! :)

Lehet az 30p, ha olyan izzasztó és forró hogy többször elélvez a férfi és a nő is. Vagy lehet 60p, de unalmas és lapos. :)

2022. okt. 16. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Azt hogy a kérdésben résztvevők szeretnek a legjobban tódítani 😂 Amúgy kit érdekel, vagy tudja használni vagy nem.
2022. okt. 16. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!