Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy egy felmérés szerint a magyar férfiak rendelkeznek a leghosszabb péniszel egész európában?
Egy felmérés szerint mi magyarok büszkélkedhetünk a leghosszabb péniszel egész európában.
Mi a véleményetek,igaz ez?
10. Őszintén, erre most büszke vagy? Minden rosszindulat nélkül kérdezem :D
Nekem több kapcsolatom is volt, 0 kaland. Az átlag az olyan 13-14 cm szerintem. Mostani páromnak 17 cm és bőven átlag feletti vastag. :)
12. Miért, mekkora az ideális? Minden nőnek a hüvelye más.. :D
Van akinek rövid, van akinek nem.
#11 sosem értettem, miért kéne vagy nem kéne büszkének lenni a szexuális életedre. A karrieredre, a 3 diplomádra vagy arra, hogy felnevelsz x számú gyereket vagy hogy megmászod a Mount Everestet lehet büszkének lenni, de a szexuális életnek nem értem mi köze a büszkeséghez.
Annyi emberrel szexelsz, amennyivel jól esik. Senkinek semmi köze hozzá és te sem leszel több attól, hogy nem volt kalandod. Emberileg attól még lehetsz egy hulladék.
15. Aha, értem. Szóval én vagyok a "hulladék" mert nem adom magam könnyen, oké :D
Mondjuk magamra nem veszem, mert nem ismersz. Szimpla kérdés volt.
Plusz nem a mennyiség számít, hanem a minőség. A szednek viszont eléggé fontos a minősége! :)
Lehet az 30p, ha olyan izzasztó és forró hogy többször elélvez a férfi és a nő is. Vagy lehet 60p, de unalmas és lapos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!