Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakik sze*xelnek a suli wc-ben?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 21:44
A kérdező szavazást indított:
Nincs ilyen
Van ilyen
40 szavazat
1/10 anonim válasza:
Miért kellett a csillag a "szexelnek" szóba?
Ezt sose fogom megérteni! -.-
2/10 anonim válasza:
Biztos volt már példa, de 100%, hogy nem jellemző általánosan.
3/10 anonim válasza:
A középsuliban nálunk volt rá példa - de nem én voltam a résztvevő (sajnos 😂).
4/10 anonim válasza:
Wc-ben szexelés az igénytelenséggel azonos. Vannak igénytelenek.
5/10 anonim válasza:
Középiskolás koromból két-három élményt sajnálok, hogy kimaradt. Az egyik, hogy ott töltsem az éjszakát. A másik, hogy ott kúrjak meg valakit. A harmadik az általános diáksztrájk megszervezése.
6/10 anonim válasza:
Az ilyeneket kitiktani az összes iskolából. Mocskos banda.
7/10 anonim válasza:
Gimiben egyik osztálytársamat többször is ott dugta meg a palija pedig egyik sem az az igénytelen típus elvileg. De általános iskolámban is volt rá példa egy nyolcadikos fiú és egy hatodikos lány között.
8/10 anonim válasza:
Tobbszor is szoptam a sulim wc-jeben
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!