Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakásban szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakásban szeretném elveszteni egy nekem idegen sráccal, hogy hozzam elő ezt témának, hogy ne meneküljön el?

Figyelt kérdés
Nem hiszek a romantikus sztorikban, nem is vagyok most kapcsolatban. Ez lenne a legegyszerűbb módja nekem. De srácok ti mit szólnátok 1 ilyenhez? Hogy fogadnátok jól ha ezzel előállnának nektek?
2022. okt. 15. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem kaptál értelmes választ? Vagy 3 at de lehet 4 et is tudnék mondani! De mit vársz? Mondjuk, bíztassunk hogy menj dgsd meg magad? Még azt is utóbb írtad ki hogy azért ismered az "idegen" srácot. Most akkor nem értem?
2022. okt. 15. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Én nőként hasonlóan gondolkodom. Több év szexmentes élet után egy arra alkalmas partnerrel! Saját döntésem! Te döntessz, s te választassz!
2022. okt. 15. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Próbáld így: "Egyéjszakásban szeretném elveszteni egy nekem idegen sráccal"

Nos? menni fog?

2022. okt. 15. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Jé, törölték azt a hozzászólást, hogy #állatkert :D

Jó, legyen #emberkert.

2022. okt. 15. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszene !

Bár velem történe ilyen!

2022. okt. 15. 19:07
 16/16 anonim válasza:

Szia!

Szívesen segítenék neked!

34F

2022. okt. 16. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!