Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kalandnál hogy viselkedjek az elején, ha idegen a srác?
20/L vagyok.
Nincs nagyon tapasztalatom még ebben. Tinderen ismerkedtünk meg. Szinte azonnal a szex volt a téma ami nem szokásom, de annyira olyan volt a kisugárzása, hogy csak a leírt szavaktól felizgultam. Volt képküldözgetés, videó küldés, szexchat. Megbeszéltük hogy holnap elmegyek hozzá és ott alszok és végigszexeljük az éjszakát, dehát amúgy nem ismerem... Olyan fura hogy most odamegyek hozzá idegenként és kezdjek el beszélni az időjárásról meg ilyenek mintha nem tudnám miért mentem? 😅😂😂 vagy rögtön a szex legyen a téma? Dehát ugye először kéne kémia.
(Látásból amúgy ismerem tehát félni nem félek tőle, exeit is ismerem, tök normális srác)
Mesélnétek esetleg hasonló sztorikat ha történt már ilyen veletek? Ti is féltetek ettől az első szemtől-szemben érzéstől? Már az elején tettetek szexuális megjegyzést? Vagy hogy zajlott?
Nyugi fogja tudni a pasi felvezetni a dolgot és kezdeményezni.
Tanács: NE egyből lakásra menj!!! Előtte találkozzatok a közelben és legalább sétáljatok egyet. Akkor döntsd el hogy élőben is szimpi-e a pasi annyira hogy fel akarj hozzá menni. Ha a pasi akaratoskodik hogy márpedig inkább a lakásban egyből akkor vészcsengő és hagyd a pitchába (élőben sem lesz sokkal megértőbb).
Ilyenkor mindig elvesztem a maradék hitemet a nőkben xd
És még felvannak háborodva ha le vannak ku*ázva.
4
Igen, ki. 17 voltam amikor összejöttem egy pasival, 8 évig voltunk együtt, utána 3 évig senki nem volt, akkor összejöttem a mostani párommal és azóta is együtt vagyunk, 30 vagyok.
Pedig lett volna lehetőségem, de nem vágytam ilyen lenni soha.
Szerintem ti eléggé nagy burokban élhettek ha úgy gondoljátok, hogy emiatt minden lány ribi 😃
5 éves komoly kapcsolaton vagyok túl, de az nem jelenti azt, hogy vallásos középkori nézeteket vallok. Soha nem viselkedtem ribiként, nem járok bulikba, nem járok kihívó ruhákban, komoly pozícióban dolgozom, eltartom magam...
Ki a fszomnak ártok ha lefekszek valakivel aki írtóra bejön és én is neki? Utána úgyis elfelejtenénk mindent. Néha felhúz a sok álszentkedés.
A nyitottabb embereknek köszi ! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!