Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás kalandnál hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kalandnál hogy viselkedjek az elején, ha idegen a srác?

Figyelt kérdés

20/L vagyok.

Nincs nagyon tapasztalatom még ebben. Tinderen ismerkedtünk meg. Szinte azonnal a szex volt a téma ami nem szokásom, de annyira olyan volt a kisugárzása, hogy csak a leírt szavaktól felizgultam. Volt képküldözgetés, videó küldés, szexchat. Megbeszéltük hogy holnap elmegyek hozzá és ott alszok és végigszexeljük az éjszakát, dehát amúgy nem ismerem... Olyan fura hogy most odamegyek hozzá idegenként és kezdjek el beszélni az időjárásról meg ilyenek mintha nem tudnám miért mentem? 😅😂😂 vagy rögtön a szex legyen a téma? Dehát ugye először kéne kémia.

(Látásból amúgy ismerem tehát félni nem félek tőle, exeit is ismerem, tök normális srác)

Mesélnétek esetleg hasonló sztorikat ha történt már ilyen veletek? Ti is féltetek ettől az első szemtől-szemben érzéstől? Már az elején tettetek szexuális megjegyzést? Vagy hogy zajlott?

2022. febr. 4. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
20 évesen milyen komoly pozícióban lehet dolgozni? Lol
2022. febr. 5. 12:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Meglepődnél 🙂
2022. febr. 5. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Igen... te is, ha tudnád milyen átlátszó vagy.
2022. febr. 5. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi, két típusú ember szokott "ribizni". Az egyik a frusztrált kis pötsök akik kimaradnak a jóból, a másik a született idióta erkölcscsőszök. Gondolom nem ezek véleménye alapján akarod élni az életedet :)
2022. febr. 5. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem olyan ez a komoly pozíció, hogy komolyan térdel a főnök irodájában az asztal alatt, ha meg elfárad, felfekszik a előléptető díványra. 🙂

34F

2022. febr. 5. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

15

Kb, 20 évesen nem igen lehet több egy érettséginél, szórja itt az agyát mert nem tetszettek neki a válaszok

2022. febr. 5. 14:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Bankban vagyok KKV tanácsadó, komolynak mondható?

Feleslegesen írjátok itt az alázó kommenteket, nem tudtok meghatni, mert nem vagyok r.banc attól mert belemegyek egy, ismétlem EGY (!!!!) egyéjszakás kalandba. Privátban legalább kaptam választ a konkrét kérdésemre nekik köszönöm, ti meg offoljatok nyugodtan tovább ha ráértek.

2022. febr. 5. 14:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Már úton vagy? ;)
2022. febr. 5. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!