Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Nektek mi a nőideálotok?
A személyiséged legyen rendben! Ne hazudj, minősíts látatlan!
A többi nem érdekel!
Nem azt írom le, hogy milyen barátnőre hajtok reálisan, hanem, hogy mi az ideálom:
Max 170 magas legyen, vékony, formás testalkat, imádjon szexelni és ne legyen sértődős.
Az a lány, nő, aki valami által megfog, akit vonzónak találok, akit szeretnék meghódítani. A többi menet közben derül ki úgyis. Létezik kompenzáció és kompromisszum. Azt hiszem részemről könnyebb leírni ki, mi az ami nem vonz. Bármennyire is ítélik el sokan (bár szerintem puszta képmutatásból) nekem a külső számít! De "csak" annyira, hogy én a vékony, esetleg sportos testalkatú lányokat találom vonzónak. Egy husi, telt lány, nő, bennem nem ébreszt pl. testi vágyat. És egy jól működő kapcsolathoz ez elengedhetetlen. Az, hogy kis cici vagy nagy mell, kerek arc vagy hosszúkás, hajhossz, hajszín, szemszín... Ezeknek nincs jelentősége. Legyen laza, sportos mert jobban "illik" hozzám. De ha kosztümben és magassarkúban van, ugyanúgy megdobbban tőle a szívem ha meglátom és ugyanúgy kívánom, mintha farmerben, pólóban és sportcipőben van. Stílus? Humoros, spontán, riposztra bármikor kész, értse is a poént de adja is. Legyen őszinte, tudjon és akarjon is kommunikálni. Első blikkre kb.ennyi.
50Ffi
Köszönöm a válaszokat! :)
Még annyit szeretnék mondani, hogy nyilván ha komolyan gondoljátok, hogy ennyire nem számít semmi, annak nagyon örülök, de ha mégis van valami, pl jobban bejönnek az alter csajok vagy ilyesmi, azt is leírhatjátok, nem fogok megsértődni :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!