Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, fiúk! Nektek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Nektek mi a nőideálotok?

Figyelt kérdés
Lányként kérdezem, hogy milyen belső és külső tulajdonságok vonzanak egy nőben titeket, pl arc, testalkat, fazon, személyiség, stílus, öltözködés stb tekintetében?

2022. okt. 15. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

A személyiséged legyen rendben! Ne hazudj, minősíts látatlan!

A többi nem érdekel!

2022. okt. 15. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Nem azt írom le, hogy milyen barátnőre hajtok reálisan, hanem, hogy mi az ideálom:

Max 170 magas legyen, vékony, formás testalkat, imádjon szexelni és ne legyen sértődős.

2022. okt. 15. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a lány, nő, aki valami által megfog, akit vonzónak találok, akit szeretnék meghódítani. A többi menet közben derül ki úgyis. Létezik kompenzáció és kompromisszum. Azt hiszem részemről könnyebb leírni ki, mi az ami nem vonz. Bármennyire is ítélik el sokan (bár szerintem puszta képmutatásból) nekem a külső számít! De "csak" annyira, hogy én a vékony, esetleg sportos testalkatú lányokat találom vonzónak. Egy husi, telt lány, nő, bennem nem ébreszt pl. testi vágyat. És egy jól működő kapcsolathoz ez elengedhetetlen. Az, hogy kis cici vagy nagy mell, kerek arc vagy hosszúkás, hajhossz, hajszín, szemszín... Ezeknek nincs jelentősége. Legyen laza, sportos mert jobban "illik" hozzám. De ha kosztümben és magassarkúban van, ugyanúgy megdobbban tőle a szívem ha meglátom és ugyanúgy kívánom, mintha farmerben, pólóban és sportcipőben van. Stílus? Humoros, spontán, riposztra bármikor kész, értse is a poént de adja is. Legyen őszinte, tudjon és akarjon is kommunikálni. Első blikkre kb.ennyi.

50Ffi

2022. okt. 15. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a kiegyensúlyozott ambiciózus hölgyeket, akik meg tudnak állni a saját lábukon. Legyen jó kedélyű, intelligens, humoros. Számomra nem kell, hogy házias legyen. Külsőre: szép arc, hosszú dús barna haj, vékony, vagy sportos testalkat, 160-180 cm magas. Öltözködése legyen, elegáns, sportos, kurvás, amihez éppen kedve van, de szeretem ha egy nő ad magára. Kb.: ilyen az ideálom...
2022. okt. 15. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyen átlagos testalkatú, tehát szélsőségektől mentes. Legyen természetes a megjelenése. Hivalkodó plasztikázás és tetoválás nálam kizáró ok.
2022. okt. 15. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Legyen szép arca,legyen vidám,a többi nem érdekel.Se az alkata se a hajszíne se semmi,annyi hogy ne legyen azért 80 kg felett
2022. okt. 15. 23:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Még annyit szeretnék mondani, hogy nyilván ha komolyan gondoljátok, hogy ennyire nem számít semmi, annak nagyon örülök, de ha mégis van valami, pl jobban bejönnek az alter csajok vagy ilyesmi, azt is leírhatjátok, nem fogok megsértődni :P.

2022. okt. 15. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az alternatív stílus nagyon megosztó. A fiúk többsége egyáltalán nem gerjed a széttaposott bakancsra, fültágítóra, tetoválásokra és a kéményseprő sminkre.
2022. okt. 16. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Él még a kérdés? Mert ha igen, akkor én leírom az enyémet. Aki amúgy a barátnőm már lassan 2 és fél éve. 27/F
okt. 6. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Természetes kinézet, szép arc, kerek fenék, karcsú, perverz szexualitás, értelmes, jóindulatú, kedves és odavan értem.
okt. 6. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!