Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire számít szexben a nő melle?
"És ha nagy, de nem lóg?"
Bizos nem dobnálak ezért az ágyból :DD 6os voltam
#14:
Kommunikálj!
Ne várd, hogy magától tudja ezt.
Mondd el mit szeretnél. Ha meg teljesen tisztában van vele, de nem foglalkozik veled, vagy önző, akkor csere ennyi...
Nekem volt barátnőm akinek az extrém vágyait is megéltük, mert szerette volna, én meg őt szerettem.
Volt egy beszélgető partnerem akinek otthon annyi "szex" jutott, hogy a párját néha leszopta...közel 10 éve voltak együtt.
NAGYON fontos a kommunikáció és az, hogy ne ragadj benne egy xar helyzetben, mert azt az időt már nem kapod vissza, közben lehet 2 mondat elég lett volna.
Nekem olyan szinten számít, hogy minél kisebb a cici, annál vonzóbb a lány. Szeretem simogatni, kényeztetni őket, és a tapasztalataim alapján erre a kis cicik érzékenyebbek.
D, vagy annál nagyobb méret egyáltalán nem vonz. Eddig csak AA és C közöttiekkel kerültem szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!