Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ha erre kérne a párotok első alkalommal?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok de izgat annak a gondolata, hogy a párom belém élvez.
Nem lehet természetes úton gyerekem (röviden nőgyógyászati okok miatt), van egy papírom is róla.
Terhes így nem lehetnék, de ha felhozom mindig azt mondja majd megbeszéljük...
Mindig másra tereli a témát ha beszélni szeretnék erről.
Nem erőltetem de miért nem akarja?
Esetleg így is fél, hogy teherbe eshetek?
2022. okt. 14. 21:28
21/30 A kérdező kommentje:
20.
NYUGODJ MEG DE KIÁLLÍT!
Egyáltalán nincs peteérésem!
Túlestem a menopauzán,
de gondolom te jobban tudod.😂
2022. okt. 15. 19:35
22/30 anonim válasza:
20. Is orvos, mint akik lepontoztak 🤦🏻♀️!
23/30 anonim válasza:
Van papírja róla, hogy nincs nemi betegsége?
Ha nincs, akkor nincs kizárva, ugyanis vannak lappangó betegségek.
25/30 A kérdező kommentje:
23.
Gumi nélkül szexelne csak nem élvezne belém, tehát elkapnám azt a nemi betegséget ha volna akkor is ha nem bennem megy el de szexelünk óvszer nélkül.
2022. okt. 16. 14:30
26/30 anonim válasza:
Több PCOS-est is ismerek, aki 2 hónapon belül terhes lett, mert abbahagyta a védekezést, miután "papírja lett róla, hogy meddő". Nekem endometriózis mellett a legelső szex alatt összejött a baba.
27/30 anonim válasza:
26. PCOSes vagyok, évek alatt nem történt semmi. Persze azért nem össze-vissza vagyunk együtt..
28/30 anonim válasza:
27. Persze, mindenre van ellenpélda, de inkább a "veszélyesebb" eshetőségre illik felhívni a figyelmet, mint bátorítani valakit, aki esetleg nem szeretne gyereket, hogy vegye 100%-nak azt a papírt és mehet a szex orrba-szájba.
29/30 anonim válasza:
Én is szívesen tele töltenem a huvelyedet!Van hozzá elegendő spermam!
30/30 anonim válasza:
Szívesen beléd élvezek és úgy csinálom hogy Te is nagyon élvezni fogod! Írj priviben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!