Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ha erre kérne a párotok első alkalommal?
Szűz vagyok de izgat annak a gondolata, hogy a párom belém élvez.
Nem lehet természetes úton gyerekem (röviden nőgyógyászati okok miatt), van egy papírom is róla.
Terhes így nem lehetnék, de ha felhozom mindig azt mondja majd megbeszéljük...
Mindig másra tereli a témát ha beszélni szeretnék erről.
Nem erőltetem de miért nem akarja?
Esetleg így is fél, hogy teherbe eshetek?
Milyen kapcsolat az 25 évesen, ahol a nő szűz, és az a beszédtéma, hogy vajon bele fog-e élvezni a partnere az első alkalommal?
A szexet tanulni kell, gyakorolni kell, nem lesz elsőre olyan, mint a beteljesült álom.
Először el kellene kezdeni, kitalálni, hogy passzoltok-e, aztán jöhet a hasonló téma bogarászása.
A sógornőmnek is össze-vissza volt menstruációja, hónapokig akár semmi. Két évig próbálkoztak az exével és nem lett gyerek...
Az öcsémmel nem védekeztek és terhes lett, pedig kicsi az esélye, hogy az legyen. Ez három hónap után sikerült is nekik...
Nem értem miért kell szidni a kérdezőt.
Én 23 éves vagyok, mostani párommal egy éve vagyunk lassan együtt. Mi megszakítással védekezünk, mivel PCOSem van és én is mondhatni meddő vagyok.
Volt, hogy annyi hormonom nem volt hogy rendesen megjöjjön a menstruációm. Én naptárat figyelek mellé, eddig probléma nem volt. :)
Szóval nem csak felelőtlenül lehet szexelni, azok szerint ha egy meddő nő így szeretné szexelni.
Sok ember sokkal rosszabb dolgokat csinál, de nektek itt kell a kérdezőt szidni. Szánalmasnak vagytok! 😘
#15!
Szűz a nő egyrészt, azt sem tudja milyen a szex nemhogy a bele élvezés. Miért nem rögtön popsiba kéri mert ez manapság a divat. Olvastad amit Írt vagy csak szánalmasan van hülye!?😘🥰
16.
És egy szűz nő nem vágyhat rá?
És te csak divatból teszel dolgokat?
Ez butaság izgat szeretnèm ő nem mondja, hogy nem egyszerűen nem is válaszol rá.
Megértem és elfogadom a nemet de nem baj lenne ha elmondaná mi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!