Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ti elvárjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti elvárjátok a pasitoktól, hogy szex közben legalább egyszer a szátokba élvezzen?

Figyelt kérdés

2022. okt. 14. 20:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Néha
35 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Az én csajom nem szereti a g..it.De hagyjahogy lennyaljam róla.Vagy kinnyaljam belöle😉
2022. okt. 14. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem engedem egyáltalán hogy a számba élvezzen.
2022. okt. 14. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Szintén mint a #2-ik válaszolo.
2022. okt. 14. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

36 éve élek aktív nemi életet, elég sok nő volt az életemben. Talán fele arányban engedték, volt aki kifejezetten szerette hogy a szájukba élvezek. De olyan nővel akinek ez elvárása lett volna, ZÉRÓ alkalommal találkoztam.

52f

2022. okt. 14. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
12%
Csajokat kérdezte, b....átok meg!
2022. okt. 14. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
#5 s ha a csajokat kérdezte, s válaszolna egy nő hogy úúú imádja akkor abból következik hogy egy anonim oldalon máris azonnal igent mond mert amúgy élőben nem találna egy pasit sem? 😂
2022. okt. 14. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretem, ha a pasim a számba élvez, és ha valamilyen okból kifolyólag nem lenne rá lehetőség, akkor egy idő után hiányozna, de nyilvánvalóan egyikünk sem igényli minden alkalommal...
2022. okt. 15. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam kérni, hogy a számba élvezzen, miután elélveztem a farkára. :))

De ha gyorsabban megy el, akkor kiszívom neki és lenyalom xD

2022. okt. 15. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam engedni a pasimnak. Meg szeretem is ha a számba élvez vagy az arcomra
2022. okt. 15. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, hogy konkrétan én kértem tőle, hogy az együttlét végén lője a számba, annyira be voltam indulva rá, meg fel voltam izgulva éppen. De mi ez a szöveg, hogy elvárom, meg legalább egyszer?... :D
2022. okt. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!