Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek kimondottan csak masszázs partnere van? Ilyen csak az én fantáziámban van vagy tényleg létezik?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ahol mindkét oldalról van erre érdeklődés. Valamilyen ilyen jellegű diszkrét kapcsolaton gondolkozom.2022. okt. 14. 13:35
2/9 anonim válasza:
Ja tantra?!
Akkor férfi vagy! Köszi akkor no!
3/9 A kérdező kommentje:
Férfi :)
2022. okt. 14. 13:38
4/9 anonim válasza:
Van. Én is gyógymasszőr vagyok meg a partnerem is, és csak a masszázsban vagyunk partnerek.
5/9 GFman válasza:
Voltak ilyenek, hirdetés útján jöttek össze!Nem sima masszázs volt hanem erotikus, illetve a kettő együtt.Nálam idősebb Nők jelentkeztek inkább.Keresett meg olyan Nő is, aki nem volt megelégedve magával, a testével, nem érezte magát nőiesnek.Nem is volt senkije ez miatt.És szerette volna kipróbálni, mert nem sex egy idegennel, de azért mégis egy pasi figyel rá, kényezteti.Szóval létezik ilyen, nem különleges. Van aki csak kíváncsi rá, van aki épp egyedül van és azért stb. több oka is lehet.
6/9 anonim válasza:
Nem csak a te fantáziádban van ilyen. Én is imádok masszírozni. Volt már, hogy fizettem is nőnek ,hogy megmasszírozhassam. Párkapcsolatban pedig minden nap adok masszázst a partneremnek ha ő is vevő rá.
8/9 Med_fet_ati válasza:
Szerintem ez tök jól hangzik,,, néha olyan jól esne csak úgy ellazulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!