Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányo előfordult már, hogy valamilyen szexuális tevékenység közben hívtak és felvettétek telefont, majd finom folytattátok azt a beszélgetés közben?
Szerintem ez mindenkinek elofordul h kozbe hivjak es felveszi de nem akarjak megszakitani
Nalunk szinte mindig mikor nap kozbe csinaljuk
kapcsolatunk elején volt olyan, hogy egy pasi-barátja hívta barátnőmet, aki szintén nagyon csapta a szelet neki, tudta ő is, hogy a pasi nagyon gerjed rá, udvarlás címszó alatt volt, hogy többször felhívta és sokat lelkizett neki (a srác sokat dumálós, lelkizős volt, párom nem bánta, de néha emiatt azért sokat dumált a srác telefonon, pedig tudta, hogy én már összejöttem vele)
Szóval éppen ágyban voltunk, a srác hívta, párom felvette, pasi elkezdte lökni neki a dumát, hogy ő még mindig úgy érzi, hogy ők összeillenek blabla, én meg elkezdtem játszani a párommal, amíg a pasi kiöntötte neki a lelkét. Vicces volt, bevallom volt bennem egy "cseszd meg, ő már az én barátnőm, ne hívogasd" felfogás, ezért odatettem magam és úgy kinyaltam, ahogy csak tőlem tellett és utána a legkeményebb dugást produkáltam, aminél be kellett tapasztania a száját páromnak, hogy a pasi ne hallja a nyögéseit.
Párom a szégyen és tabu kombinációjától igazán nagyot élvezett, de nem vette el a telefont a szájától, szóval miután én végeztem, párom lihegve szépen lerázta a srácot és vége volt. Később mesélte, hogy a srác megint nagyon elkezdett reménykedni és hívogatni, mert úgy érezte aznap nagyon jót beszélgettek és sok érzelmet érzett párom felől és úgy gondolja újra van esélye, ezért megint próbálta randira hívni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!