Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugarbaby viszonyra jelenleg mekkora a valós érdeklődés?
Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 14:35
11/19 Noren1989 válasza:
Gyàri munkàsra sokkal nagyobb 😉 meg villanyszerelőre.
12/19 anonim válasza:
Én egy dominának jobban örülnék,mégha pénzért is.
13/19 anonim válasza:
Nemrég volt egy prostis kérdés, a nők 90%-a elítélte, ha te be mered ezt vállalni akkor szuper csaj vagy. Csak nem igazán adnak több milliót egy normál szexért.
15/19 anonim válasza:
#14!
Igényektől függ, te tartod el konkrétan. Pénzeled, autót raksz alá, plázákba vásárlás étteremben vacsora stb....
Megéri?
16/19 anonim válasza:
Amikor énvoltam hasonló szituban az én"daddym" nagyon bőkezű volt de voltak ám elvárásai meg fantáziái amiket ki akart élni.
17/19 anonim válasza:
Látom van egy pár csaj akinek büdös a munka. Vigyáznak nehogy a műkörmük letörjön a sminkjük meg elkenődjön. Lábat nyitni azt tudnak csak h nekeljen dolgozni.
18/19 anonim válasza:
16!
Ki akart élni!? Szolgája voltál, miért nem éltétek ki? Pedig pénz beszél a mai világban. Gondolom hogy már nem vagytok együtt.
19/19 anonim válasza:
18!
Ki is élte/éltük. Nem ez már 7 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!