Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád, ha a kiadásokat meg mindent is figyelembe veszed?
Szexuális segédeszköz férfiaknak, műpunci.
Nekem a barátnőim sosem kerültek pénzbe.
Egy újgazdag csajom volt, ővele egyszerűen nem mentem el a rongyrázós szar programokra.
A legboldogabb egy olyan nővel voltam, akivel szinte semmink sem volt. Mindennek úgy tudtunk örülni. És a legkisebb dolgokért is nagyon hálás volt.
Később elvettem feleségül, és meggazdagodtunk. De ez egy másik történet.
Kiverni sem anyagilag, sem érzelmileg nem megterhelő, de nagyon egyhangú és üres egy idő után.
A prosti anyagilag megterhelő, érzelmileg nem, körültekintő választás esetén jó eséllyel jobb élményt nyújt, mint a kiverés.
A barátnő anyagilag is lehúz, érzelmileg is bántalmaz és szexben is csak akkor bevállalós, amikor éppen nem veled csinálja.
Az egyéjszakás csaj elég sokba kerül és még csak nem is biztos a siker. Ha rosszul sül el, csúnyán megalázhat. Ha jól, akkor vele a legjobb a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!