Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy hozzam vissza a szenvedél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam vissza a szenvedélyt a kapcsolatunkba?

Figyelt kérdés

Eddig volt reggel esete szex. Most 2 - 3 naponta van az is úgy, hogy muszájból. Kezdeményezek és elhárít. Most fáradt vagyok. Most sokat dolgoztam, most ittam nem áll fel.

Eddig sosem volt olyan, hogy magának csapta ki az utóbbi időbe csak úgy megy el, hogyha magának kicsapja.

Próbálok szexis lenni, várni őt, de már egyszerűen nincs ötletem mit tegyek, hogy kívánjon.

2022. okt. 12. 13:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán kezdeményezz egy őszinte mély beszélgetést a témáról. Nem is feltétlenül kell a szexxel indítani, legyen az a lényeg, hogy úgy érzed hogy eltávolodtatok, és szeretnéd megtalálni az okokat, és kitalálni megoldásokat. Érezzere rajtad hogy nem számonkérni akarod, nem akarsz haragudni vagy neheztelni rá, hanem közös problémamegoldást kezdeményezel. Ha már mindkettőtök őszintén és szeretettel meg tudna nyílni, akkor az már önmagában segítené szerintem a távolság csökkenését, a közelség kialakulását.
2022. okt. 12. 13:46
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem érdemel meg az a pasi téged! Ha az én barátnőm így várna még a csillagokat is lehoznám neki az égből. Egy ugyanolyan frigid ,aszexuális nő való a párodnak mint az én barátnőm. Ott nem kellene szexelnie egy percet sem.
2022. okt. 12. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?

Lehet kicsit rád unt, vagy változott valami és jobban stresszel másra, fáradtabb stb...

2022. okt. 12. 14:15
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

A helyedben úgy kidobnám a pasast , hogy a lába sem érné a földet. Impotens f@sz az ilyen. Rengeteg férfi szívét ,lelkét adná egy ilyen NŐért.

Nálunk ugyanez volt a helyzet csak fordított felállásban. Nem lehet ezeket megbeszélni, a lelked kiteheted az ilyen hideg férfinak vagy nőnek. Sajnos tapasztalatból mondom. Minél előbb dobd az ürgét. Ne ragadj bele egy ilyen szar megalázott kapcsolatba mint én!

2022. okt. 12. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
Mindig a szerető menti meg az ilyen kapcsolatokat.
2022. okt. 12. 14:43
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
15 ott a pont!
2022. okt. 12. 14:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Akkor a swingerbe járás és a közös 3as party semmit sem ért? :(
2022. okt. 12. 14:46
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

Ezt nem csábítással, meg " erőltetéssel" kell megoldani.

Itt őszintén kell beszélgetni a dolgokról, az az első lépés.

2022. okt. 12. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu és volt swinger, 3-as is, akkor lehet pont azok vették a kedvét.
2022. okt. 12. 15:01
 20/20 anonim ***** válasza:
#17 akkor "ér" valamit a swinger HA mindkét fél erre vágyik, ezt akarja megélni. Ha valamelyik fél magára erőlteti akkor csak ront a helyzeten.
2022. okt. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!