Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam vissza a szenvedélyt a kapcsolatunkba?
Eddig volt reggel esete szex. Most 2 - 3 naponta van az is úgy, hogy muszájból. Kezdeményezek és elhárít. Most fáradt vagyok. Most sokat dolgoztam, most ittam nem áll fel.
Eddig sosem volt olyan, hogy magának csapta ki az utóbbi időbe csak úgy megy el, hogyha magának kicsapja.
Próbálok szexis lenni, várni őt, de már egyszerűen nincs ötletem mit tegyek, hogy kívánjon.
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
Lehet kicsit rád unt, vagy változott valami és jobban stresszel másra, fáradtabb stb...
A helyedben úgy kidobnám a pasast , hogy a lába sem érné a földet. Impotens f@sz az ilyen. Rengeteg férfi szívét ,lelkét adná egy ilyen NŐért.
Nálunk ugyanez volt a helyzet csak fordított felállásban. Nem lehet ezeket megbeszélni, a lelked kiteheted az ilyen hideg férfinak vagy nőnek. Sajnos tapasztalatból mondom. Minél előbb dobd az ürgét. Ne ragadj bele egy ilyen szar megalázott kapcsolatba mint én!
Ezt nem csábítással, meg " erőltetéssel" kell megoldani.
Itt őszintén kell beszélgetni a dolgokról, az az első lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!