Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam vissza a szenvedélyt a kapcsolatunkba?
Figyelt kérdés
Eddig volt reggel esete szex. Most 2 - 3 naponta van az is úgy, hogy muszájból. Kezdeményezek és elhárít. Most fáradt vagyok. Most sokat dolgoztam, most ittam nem áll fel.
Eddig sosem volt olyan, hogy magának csapta ki az utóbbi időbe csak úgy megy el, hogyha magának kicsapja.
Próbálok szexis lenni, várni őt, de már egyszerűen nincs ötletem mit tegyek, hogy kívánjon.
2022. okt. 12. 13:00
2/20 A kérdező kommentje:
Se szerető sem párcsere nem jöhet szóba részemről.
2022. okt. 12. 13:08
3/20 anonim válasza:
Hagyjátok már a fszba ezt a párcsér hülyeséget!
4/20 anonim válasza:
Mert hogy nézel ki "szexis" formádban?
5/20 A kérdező kommentje:
Enyhe smink, finom illat, szexi fehérnemű. Vagy meztelenül az ágyba szétterülve.
2022. okt. 12. 13:16
6/20 anonim válasza:
Spanold fel munkába a szexi fotóiddal! Új fehérnemű, combfix, cicaruha
7/20 A kérdező kommentje:
Írtam neki este várlak az asztalon és fenékbe kell raknod... hazajön rámnéz... megy mosdóba, WC-be, fürdés és alvás... semmi értelmbe. :(
2022. okt. 12. 13:29
8/20 anonim válasza:
Egy kapcsolatban a vágy az ágyon kívül kezdődik a mindennapokban. "Parádézhatsz" fehérneműkkel, de a vágyat az érzelmi kötődés minősége, mélysége fogja megalapozni. Az hogy nálatok miért kezdődött meg az eltávolodás így a távolból senki meg nem mondja ennyi információból.
9/20 A kérdező kommentje:
Ezt próbálnám meg megoldani. De egyre jobban magamra vagyok hagyva ágyon kívül is... mióta Pesten él a lánya is... le vagyok ejtve.
2022. okt. 12. 13:40
10/20 anonim válasza:
#9 na látod... a ti problémáitok bőven az ágyon kívül kezdődnek, maga a szex (hiánya) már csak egy lecsapódási felület. Felveheted a legszexibb rucit, odaviheted öt barátnőd leszbi kalandra nem fog változni a helyzet, mert az ágyon kívüli gondokat ez nem oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!