Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ os pasik nektek mi tetszik 1 20+ os lányban ha nőies, ha cuki, esetlen ártatlan vagy dögös? Mi a tuti tipp?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 23:21
11/13 anonim válasza:
Ártatlan, cuki és bizonyos helyzetekben ki lehet hozni belőle a Dögöt. Összehozhatna a Sors egy ilyen lánnyal.
48+Ffi
12/13 anonim válasza:
Ezt nehéz le írni hogy melyik mert külsőt is látni kell és valamenyire személyiséget mert csak azt hogy cuki legyen nem biztos ellőtudja adni. Nőies dögöst azért ugye tud tenni de esetlen ártatlan az is kétséges.
35\F
13/13 anonim válasza:
#6-os vagyok. Engem a sors már majdnem összehozott egy ilyen lánnyal, de a kora miatt visszautasítottam, ami LEHET, hogy hülyeség volt! 31 voltam, egyik kolléganőm meg alighogy betöltötte a 18-at, máris jött a céghez dolgozni. Van Neki tinilányos bája, meg vele huncutság is, de a felnőtt komoly gondolkodásmód se hiányzik belőle. A 13 év korkülönbséget kicsit sokalltam, ezért eleve nem kezdeményeztem, Ő viszont nyíltan vállalta, hogy első látásra belém szeretett! Külsőre Ő is nagyon bejön, de egyrészt ritkán találkozunk, másrészt számomra jelenleg mindkettőnk külön kapcsolata bizonytalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!