Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amit szeretek a szexbe es nem nagy extra?
Nem anal meg ilyesmikre gondolok hanem ami nem nagy dolog de imadjatok
Pl fiuk heredet ha nyaljak vagy lanyoknak melledet ha nyaljak
Vagy forditva mert te szereted nyalni a masikat vagy barmi ilyen ami nem atlagos de megse extra
2es
Bocsanat
szerettek*
Halkan, közelről suttogva kívánlak vagy finom vagy és a nyakra adott puszi. Kiráz a hideg!!!! Jujj és ha nyög forró levegővel lihegve, nem kiabálva csak szintén halkan a fülembe! Meg mikor megfogja és úgy hatol be akár újra és újra csak a hegyével. A nyelves csók is nagyon jó miközben csak úgy csípőből mozog. És van az ölelésből is az a borzongató, nagyon kis lágy de határozott, kombinálva egy álló farok szúrásával meg aztán végem van!!! Meg mikor ő adja a kezembe. És ha hátulról óvatosan de kicsit körömmel végigvakar a hátamon vagy a derekamat masszírozza!:)
30N
Nekem az amikor barátom előjátéknàl maszírozza a mellem/mellbimbóm. Egyszerűen annyira jól csinálja, én már attól kész vagyok. Fogalmam sincs hol tanulta de összeteszem a két kezem.
Ja meg az is amikor random pózokban bekapja a mellbimbóm…
Igen, kicsit mellérzékeny vagyok :D
#7!
Ezeket is szerette a barátnőm és úgy fél izgult tőle hogy nagyon, tocsogott szinte. Aztán kiderült hogy szubmisszív nő, na innentől kezdve úgy is használtam. Élvezte, meg őrült értem. Vége lett a kapcsolatnak mert el kurvult. De élveztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!