Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan amit szeretek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan amit szeretek a szexbe es nem nagy extra?

Figyelt kérdés

Nem anal meg ilyesmikre gondolok hanem ami nem nagy dolog de imadjatok

Pl fiuk heredet ha nyaljak vagy lanyoknak melledet ha nyaljak

Vagy forditva mert te szereted nyalni a masikat vagy barmi ilyen ami nem atlagos de megse extra

2022. okt. 11. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha a hátamat meg a fenekemet végig csókolja férjem
2022. okt. 11. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Honnan tudjuk mit szeretsz a szexben ami nem nagy extra?
2022. okt. 11. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csók. Egyszerűen nekem kell a csók.
2022. okt. 11. 20:40
 4/10 A kérdező kommentje:

2es

Bocsanat

szerettek*

2022. okt. 11. 20:54
 5/10 cseppszi ***** válasza:
100%
én speciel nagyon szeretem ha a derekemat csókolja sznevedéllyel a férjem , az nagyon beindít
2022. okt. 11. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a partner elengedi magát és átadja az érzésnek - na az kb. az emberek 99%-ának bejön, minden mást megbeszélsz vele ki mit szeret.
2022. okt. 11. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Halkan, közelről suttogva kívánlak vagy finom vagy és a nyakra adott puszi. Kiráz a hideg!!!! Jujj és ha nyög forró levegővel lihegve, nem kiabálva csak szintén halkan a fülembe! Meg mikor megfogja és úgy hatol be akár újra és újra csak a hegyével. A nyelves csók is nagyon jó miközben csak úgy csípőből mozog. És van az ölelésből is az a borzongató, nagyon kis lágy de határozott, kombinálva egy álló farok szúrásával meg aztán végem van!!! Meg mikor ő adja a kezembe. És ha hátulról óvatosan de kicsit körömmel végigvakar a hátamon vagy a derekamat masszírozza!:)

30N

2022. okt. 11. 23:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az amikor barátom előjátéknàl maszírozza a mellem/mellbimbóm. Egyszerűen annyira jól csinálja, én már attól kész vagyok. Fogalmam sincs hol tanulta de összeteszem a két kezem.

Ja meg az is amikor random pózokban bekapja a mellbimbóm…

Igen, kicsit mellérzékeny vagyok :D

2022. okt. 12. 01:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Előjátékként masszázs valami jó illatú olajjal. Nem különösebben extra de nekem bejön
2022. okt. 13. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:

#7!

Ezeket is szerette a barátnőm és úgy fél izgult tőle hogy nagyon, tocsogott szinte. Aztán kiderült hogy szubmisszív nő, na innentől kezdve úgy is használtam. Élvezte, meg őrült értem. Vége lett a kapcsolatnak mert el kurvult. De élveztük.

2022. okt. 17. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!