Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehet fejlődni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet fejlődni valakinek a szexben, ha sokadjára sem jó az együttlèt?

Figyelt kérdés

Adott egy új párkapcsolat. Én 28L ő 31F. A kémia nagyon megvan köztünk. Mielőtt még lefeküdtünk volna néha szóba került a szex, ott bátran kommunikáltunk róla, nekem úgy tűnt nagyon toppon van.

Az együttlètek az elején borzasztóak, később picit javultak…

De se a tempo, se a technika nem jó amit csinál.

Az ujjával véletlen se találja meg a csiklóm, aztán ha odabent csinál valamit a kezével az is elèg rossz.

A nyelvével sem túl ügyes.

Amikor szexelünk nekem ott erőtlen, olyan nem jó a ritmus.

Én közöltem vele, hogy ez nekem nem jó, azóta van javulás.

Volt akinek rosszul indult, aztán jó lett?

El vagyok keseredve mert amúgy minden más passzol!

2022. okt. 10. 15:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%
Ez minden csak nem szex, szànalmas ez a ffinak sem nevezhető akàrki...
2022. okt. 10. 23:56
 22/23 anonim ***** válasza:
38%
Ha nyitott a fejlődésre és nem megsértődik a kritikán, hanem változtat, akkor nem lehet akadály. Beszéljetek róla sokat és részletesen, hogy mi a jó neked, aztán sokat lehet még fejlődni.
2022. okt. 11. 13:57
 23/23 anonim ***** válasza:
14%
Baszd ki a picsába..Rövid az élet f.szkalapokra.
2022. okt. 11. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!