Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet fejlődni valakinek a szexben, ha sokadjára sem jó az együttlèt?
Adott egy új párkapcsolat. Én 28L ő 31F. A kémia nagyon megvan köztünk. Mielőtt még lefeküdtünk volna néha szóba került a szex, ott bátran kommunikáltunk róla, nekem úgy tűnt nagyon toppon van.
Az együttlètek az elején borzasztóak, később picit javultak…
De se a tempo, se a technika nem jó amit csinál.
Az ujjával véletlen se találja meg a csiklóm, aztán ha odabent csinál valamit a kezével az is elèg rossz.
A nyelvével sem túl ügyes.
Amikor szexelünk nekem ott erőtlen, olyan nem jó a ritmus.
Én közöltem vele, hogy ez nekem nem jó, azóta van javulás.
Volt akinek rosszul indult, aztán jó lett?
El vagyok keseredve mert amúgy minden más passzol!
Gáz sztori ha nem jó, ha eddig nem volt már nem is lesz. Asszony lennék már kiraktam volna, hol kell nekem ilyen. Szerencsére nők akiket lekezelek jól teszik a dolgukat, nincs ilyen bajom
24
még szerencse hogy itt mindenki 2000 nővel volt már és diszkoszvetéssel is 500 méterről eltalálják minden nő csiklóját.
Kérdező: igen, előfordul ilyesmi. Viszont ha odafigyel rád és javul akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!