Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb egyedülálló, nagydarab nőként van még esély rendszeres szexuális kapcsolatot élni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 13:19
22/28 anonim válasza:
Attól függ mennyire nagyok az elvárásaid, könnyen találhatsz magadnak valakit, akinek tetszel. Igaz ritkán, de néha egy ku.rva nagy segget én is megkívánok megdugni, persze csak poénból inkább, hogy röhögjünk a spanokkal, november elejére is egy ilyen eset van betábláblázva. Persze ezek szigorúan csak egyszeri kalandok és a másik félnek is tud róla, nem hagyom faképnél az éjszaka közepén.
23/28 anonim válasza:
22-es: "poénból, högy röhögjünk a spanokkal..."
És majd dicsekedtek egymás közt, hogy "ekkora halat fogtam", mi?
Te egy nagyon fiatalka, ostoba fiúcska lehetsz még, vagy egy szánalmas hímsoviniszta véglény.
Kedves kérdező, ha egy idősebb duci hölgy ápolt, csinos, humoros, értelmes, arra lesz "vevő". És nem csak egy éjszakára.
24/28 anonim válasza:
23# félkezemen megtudom számolni az ilyen embernek, mint te hány nő volt az életében :D ebben mégis mi a dicsőség? Látszik mennyire nincs tapasztalatod. Ez önfeláldozásról szól, mintsem dicsőségről.
25/28 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, csak hinned kell benne és magadban is:)
26/28 anonim válasza:
Én még fizetnék is neked szexért.
27/28 anonim válasza:
Attól függ hány éves a hölgy, mert 80 felett már,,,,,
28/28 anonim válasza:
Persze,sőt!
Nekem szingli pasiként pont az ilyen nők jönnek.
Ha még itt vagy,Kedves Kérdező nő,Hölgy,s van kedved,nyugodtan írhatsz nekem privit,s ott beszélgethetünk,ismerkedhetünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!