Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van hogy csak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy csak akkor van merevedésem ha olyannal vagyok együtt akit ismerek?

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor előfordult már hogy felsültem. És csak akkor működik a dolog ha akivel vagyok azon látom hogy szeret engem és vannak érzelmek egyéb esetben nem működik.
2022. okt. 10. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert olyan típus vagy akinek kicsit több idő kell az oldódáshoz, aminek az alapjait az ismeretség, az érzelmek, a pozitív visszajelzések teremtik meg.

Nincs ezzel semmi gond, az egyik ember ilyen, a másik olyan. Akkor ne alkalmizz, csak olyannal bújj ágyba akivel már úgymond együtt vagytok. Senki sem fog elpálcázni mert nem ugrassz bele minden alkalmi kalandba.

2022. okt. 10. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vagyunk így...pl én is.
2022. okt. 10. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezeridegennel dugni nem is normális dolog, a tested is reagál erre.
2022. okt. 10. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó csak kicsit olyan "nemvagyokigaziférfi" érzésem van.
2022. okt. 10. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Magyarán ha épp nincs komoly kapcsolat akkor nagyon sokáig semmi szex mert nem megy.
2022. okt. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!