Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ki érzi úgy közületek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ki érzi úgy közületek, hogy otthon el van hanyagolva és ezért sokat masztizik vagy szeretőt tart? Mióta van ez?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én.
2022. okt. 9. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Amióta a férjük nem képes rendesen teljesíteni az ágyban és ellaposodott érzelmileg a kapcsolat 😄
2022. okt. 9. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is, szinténzenész… Szeretőnél MÉG nem tartok, de a dildómat már nagyon ismerem.

Páromat meg nem érdekli a szex. Negyedévente 1x ha előfordul. Már mindent próbáltam.

2022. okt. 9. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 ha van gyerek akkor párterap hátha menthető még valami a házasságotok romjaiból. Ha nincs gyerek akkor meg ügyvéd.
2022. okt. 9. 23:50
 5/8 anonim válasza:
0%
imádok nyalni szívesen segítek az elhanyagolt hölgyeknek :)
2022. okt. 10. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Segíts magadon azt az isten is megsegít!
2022. okt. 10. 02:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Amelyik férfi nem teszi nektek oda a lóhúst, az másnak teszi oda, vagy impotens. 🙃
2022. okt. 10. 07:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem az volt, hogy nincs vagy kevés a szex, hanem a minősége romlott.

Igazából a férjem egyre inkább csak "ürítésre" használt, rövid, gyors szex, vagy elélvezett már szopás közben és max kinyalt utána nagy sietve.

Aztán összejöttem egy kollégámmal akivel meg rohadt jó a szex, gátlások, tabuk nélkül. Azóta nem zavar ha a férjem gyorsan elélvez...

2022. okt. 10. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!