Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol volt és mikor részed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol volt és mikor részed legutóbb egy gyors menetben otthon?

Figyelt kérdés

Legyen szex, vagy orál..bármi

Mennyire gyakori nálatok?

2022. szept. 9. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pfff valamikor Márciusban

Nem otthon erdőben szoptam.

Sok a meló alig tudunk talizni

N

2022. szept. 9. 13:32
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
100%
Januàrban egy itteni leànyzóval. Klinikai eset volt, de nagyon tehetséges volt az àgyban.
2022. szept. 9. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónapja az asszony a konyhában spontán lecummantott.

Egyébként mindig megtervezi a dolgokat, de ez épp egy hirtelen gyors dolog volt.

2022. szept. 9. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Mi nem szoktunk gyors menetezni, inkább este szeretkezünk rendesen. Ha gyors kell, akkor gyorsan ki szoktam verni 🤣

Ha hirtelen jön ránk (volt már rá példa pár délelőtt) akkor sem durr-bele csináljuk.

2022. szept. 9. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Kb egy hete zuhanyzás után fogtam és felültettem az asszonyt a mosdókagyló szélére, míg a gyerekek mesét néztek.
2022. szept. 9. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Otthon a konyhában, swingerben asszem' a nagy körágyon 😂
2022. szept. 9. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!