Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig izmos fiúd voltak akkor fura lenne ha egy vékonyabb alkatú fiúval szexelnél?
Figyelt kérdés
Mennyivel másabb a szex különböző testalkatú férfiakkal?2022. okt. 9. 20:38
1/6 anonim válasza:
Lehet jó úgy is, nem teljesen ettől függ. Nekem inkább az izmosabb (nagyobb) férfiak jönnek be, nem tudnám magam elképzelni egy pálcika vékony emberrel
2/6 anonim válasza:
100 kiló alatt kopognak, 100 kiló felett döngetnek.
3/6 anonim válasza:
Az előző csajomnak volt két hústorony pasija előttem. Arra panaszkodott, hogy pár perc lökés után már lihegtek, mint a kutya hamar elfáradtak. Én futó vagyok és vékony, szóval nálam a kimerülés nem probléma viszont nem is tudom dobálni ide-oda a csajt, mikor eldurvul a helyzet.
4/6 anonim válasza:
Semmi köze a szex, az érzelmek minőségének az izomtömeghez. Fejben kell hozzá erősnek lenni, nem bicepszben.
5/6 anonim válasza:
Hát nekem egyszer volt egy vékony barátom,nem volt túl kellemes, tiszta mérő csont volt, mikor feküdtünk egymás mellett rendesen szúrt a csipőcsontja. Meg lovagolni se szerettem rajta, olyan kellemetlenül éreztem magam. Ráadásul vékonyabb volt nálam pedig én se vagyok egy kövér nő,vagyis ugyanannyi kg volt mint én csak én 169 cm vagyok,ő meg 190 cm volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!