Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megismerkedtem egy aranyos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy aranyos jóképű sráccal. Küldött képet a farkáról és sajnos nagyon kicsi. Most ez miatt offoljam vagy megvájam, hogy jól nyal e és utána eldöntöm?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 16:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez miatt -> emiatt.

Másrészt egy farokképet se vegyél készpénznek. A férfiak többsége nem fotózgatja magát, nem ért hozzá, emiatt gyakran rosszabb képeik vannak. Egy farkat is lehet sokféleképp fotózni. Ha VALÓBAN botrányosan kicsi, és ez neked ennyire fontos, akkor persze kuka.

2022. okt. 9. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem "offoljad", még mielőtt komolyabb lesz belőle. A fiú érdekében. Ha egy lány ez alapján dönti el egy kapcsolat jövőjét, akkor a fiú bárki mással jobban jár majd!
2022. okt. 10. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!