Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elkaphattam valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elkaphattam valamit?

Figyelt kérdés

A barátom (aki már az exem) azután mesélte el, hogy prostituáltnál volt miután többször is lefeküdtünk.

Azóta nagyon félek tőle, hogy esetleg elkaphattam aids-et akár.

Nőgyógyászatra, vérvételre foglaltam időpontot, de érdekelne, hogy mennyi esély van pl aids-re?

2022. okt. 8. 14:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Milyen srác? Lány vagyok.
2022. okt. 13. 06:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, úgy értem a párod, exed.

A prosri oké szerintük, de ha te számon kéred, az nem.

Szánalmas ez a fajta szexismus, de komolyan.

A lepontozást se bánom, úgyis összesítetben 75%-om van. Én kiállok a nőkért, de hát sok férfinek nem érdeke. Ja igen, azok nem férfiak. :)

(Nem vagyok feminista)

2022. okt. 13. 11:45
 13/21 A kérdező kommentje:
Őszintén, én nem fogadom el, hogy prostituáltnál volt, pont ezért mert lehet elkapott valamit és tovább adta nekem, bár remélem nem.
2022. okt. 13. 12:36
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Ez teljesen rendben van. Ezért nem értem miért az kapott + pontot, aki szerint tuti nem kapott el semmit. Én az ilyen kisfiúnak, aki előttem prostizott, egy jól iranyzott pofont adnék. Kevés is lenne. Ne más életét tegye már tönkre, semmi joga hozzá!
2022. okt. 13. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
#14 jaj ne àlszenteskedj màr.. Az jobb amikor a kedves lànykák a "bulizós" korszakukba összevissza baszatjàk magukat? És akkor utàna vedd feleségül és fogadjuk el a multjàt meg biztos jó csalàdanyák lesznek. Kérdező ha ennyire félsz jelentkezz be egy komplex STD szűrésre ,visszacsinàlni nemtudod ha a fejeden ugràlsz akkor sem.
2022. okt. 13. 14:30
 16/21 anonim ***** válasza:

15. A nők nem csinálnak ilyet, maximum a kislányok. Nem az én problémám, ha neked eddig ilyenek jutottak. Én sosem voltam bulizós típus, mégis szexeltem már, normálisan kapcsolaton belül. Volt több párom is, akik azt hazudták hogy lehozzák a csillagokat is, majd csak lelkileg tettek teljesen tönkre. Szóval hagyjuk is a férfiakat, mert ígérni bármelyik tud, ahogy a kérdező esetében is. Majd jól pofára ejti.

Kérdező! Elmentél már tesztre? Én a helyedben a kis görénnyel fizettetném ki.. :)

2022. okt. 13. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Na de minden nő egyszer volt kislàny :D
2022. okt. 13. 14:43
 18/21 anonim ***** válasza:
17. Mint írtam, én sem és az ismerőseim körében sincsenek ilyenek. Szóval ismét nem sikerült belénk kötni. 🤟🏻
2022. okt. 13. 14:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkibe belekötni
2022. okt. 13. 15:05
 20/21 anonim ***** válasza:
De te se hord el mindennek a férfi tàrsaimat ,mert attól még ha valaki kùrvàzott lehet jó ember.
2022. okt. 13. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!