Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elkaphattam valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elkaphattam valamit?

Figyelt kérdés

A barátom (aki már az exem) azután mesélte el, hogy prostituáltnál volt miután többször is lefeküdtünk.

Azóta nagyon félek tőle, hogy esetleg elkaphattam aids-et akár.

Nőgyógyászatra, vérvételre foglaltam időpontot, de érdekelne, hogy mennyi esély van pl aids-re?

2022. okt. 8. 14:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
29%
50-50
2022. okt. 8. 14:04
 2/21 anonim ***** válasza:
23%
Az aids az hónapokig is lappang e
2022. okt. 8. 14:15
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Kérdezted, hgoy használt-e óvszert? Akkor csak nem lesz probléma. Ne pörögj rá, csináld meg a tesztet, hogy megnyugtasson, de jó eséllyel nem lesz semmi. Főleg, ha ti is védekeztetek.. mert ugye ezt kellene egy új kapcsolatnál.
2022. okt. 8. 14:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát ő azt mondta csak orálisan elégítette ki a prostituált
2022. okt. 8. 14:42
 5/21 anonim ***** válasza:
64%

Akkor miért vagy ilyen ideges miatta? Azért elég elenyésző esély van rá, hogy beteg legyél.

Továbbra is mondom, ha az megnyugtat, menj el a tesztre, de nem hiszem, hogy van miért aggódnod..

2022. okt. 8. 14:47
 6/21 A kérdező kommentje:

Azért mert nem akarok ilyet elkapni.

Köszönöm a választ amúgy 😊

2022. okt. 8. 15:04
 7/21 anonim ***** válasza:
33%

5. Jogosan ideges..

Nem akarlak stresszelni, de úgy tudom hogy van betegség, ami nyállal is terjedhet.

Mindenképpen menj el minden szűrésre! :(

2022. okt. 9. 13:18
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

Az aids hónapokig is lappanhat tudatlanok, hiába pontozzátok le!

De ilyen a chlamydia is!

2022. okt. 9. 13:26
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha csak oràlozott neki akkor Aidsre kevés az esély.. ellenben màst elkaphatott de az is kérdés mikor volt ez a kalandja..ha előtted több éve akkor azért màr kijött volna neki. Viszont ha 1-2 hónappal előtted nah akk gàz
2022. okt. 12. 21:46
 10/21 anonim ***** válasza:

Az a durva, aki szerint elkaphatott a srác valamit, az mind le van pontozva. Aki szerint nem, majdnem maximális pontja van.

Szánalmas. :D

2022. okt. 13. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!