Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem fel a páromnak a hármast vagy párcserét?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt. Van egy 1 éves kislányunk.A feleségem nagyon szeretem ő is de elég zárkózott vettem mar sex játékokat viszont nem nagyon használtuk, ez a többes fétis 16 éves korom óta érdekel, viszont soha nem éltem meg sajnos. Most (F)30 vagyok, párom (N) 25
#7: Én a legdiszkrétebb megoldásnak a prostituáltat gondolnám. Elmész olyanokhoz, akik párban hirdetnek, vagy van náluk ilyen lehetőség. Egyik sem a párod lesz, de neki sem kell tudnia róla, a gyerek sem szívja meg a válást és te is nyugodtabb leszel, hogy kipipáltad a bakancslistádat.
2022. okt. 8. 17:07
12/21 anonim válasza:
#8: Nem mindegy, hogy milyen hármast vetettél fel neki. Két fiú 1 lány felállásra én is azt mondanám, hogy beteg vagy. :D
2022. okt. 8. 17:07
13/21 anonim válasza:
Azt vettem fel, amire vágyott 2 lány 1 fiú.
Nem tudom miért változott meg a hozzáállása.
2022. okt. 8. 18:04
14/21 anonim válasza:
#13: Áll még neki rendesen a pöcörő? Mert ebben az esetben csak önértékelési zavarra tudok gondolni.
Esetleg valami szélsőséges fundamentalista ideológia rabjává vált az interneten. Nem viselkedik mostanában egyébként is furcsán?
2022. okt. 8. 19:32
15/21 A kérdező kommentje:
Én 2 fiú 1 lányra gondoltam az ő örömére de csakis Hetero alapon
2022. okt. 9. 09:00
16/21 anonim válasza:
"Én 2 fiú 1 lányra gondoltam az ő örömére de csakis Hetero alapon"
Ennyire becsülöd a párod, hogy bedobnád a közösbe? A gyerek addig a mamával lesz, amíg ti valami random arccal együtt tosszátok az anyját? Szép kis családod lesz!
2022. okt. 9. 13:26
17/21 anonim válasza:
#16: Nem tudok azonosulni a cuckold szereppel, de maximálisan elfogadó és toleráns vagyok, szívesen megdugom bárkinek a párját a szeme láttára, ha ő erre vágyik.
2022. okt. 9. 14:32
18/21 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy milyen szexuélis álmai vannak, hátha van valami, és akkor teljesítsd, és esetleg így lehetne elidnulni különlegesebb élmények felé
2022. nov. 5. 03:12
19/21 anonim válasza:
Az egy éves kisgyerek még nagyon sok figyelmet, érzelmet elvesz a hétköznapokból, lehet hogy később könnyebb lesz!
2022. nov. 5. 17:53
20/21 anonim válasza:
Felesége elég zárkózott,játékszerek sem érdeklik. Nem hiszem hogy menni fog! Meséld el neki a fantáziádat. De ugy hogy mással történt meg.Aztán figyeld meg hogy reagál rá. Próbáld meg viccesen előadni. A történet mindig jól végződjön!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!