Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vezessem fel a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem fel a páromnak a hármast vagy párcserét?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt. Van egy 1 éves kislányunk.A feleségem nagyon szeretem ő is de elég zárkózott vettem mar sex játékokat viszont nem nagyon használtuk, ez a többes fétis 16 éves korom óta érdekel, viszont soha nem éltem meg sajnos. Most (F)30 vagyok, párom (N) 25

Tanács tapasztalat ?

A folyamatra vagyok kiváncsi köszi a válaszokat !

2022. okt. 8. 01:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%

Úgy vezesd fel ahogy itt is! Ez nem bonyolult! Vagy beszéljek vele én?

Sok ilyen párral voltam már!

2022. okt. 8. 01:31
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem köszi. Hát azért egyszerűbb lenne ha valahogy rájönnék az ő véleményére mielőtt bármit is lépek
2022. okt. 8. 01:43
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nos barátom, annak ellenére hogy imádom a többeseket, a privát partikat, swingereket és majd' minden héten megyek azt kell mondjam, hogy ha nincs meg benne a vágy, az affinitás rá akkor sehogy... Ha nem vágyik rá és ráerőlteted az nagyon csúnyán visszafelé fog elsülni. Ez csakis úgy működik egy párnál ha mindkét tagja ugyanúgy vágyik rá.

Szóval első körben azt tudd meg vágyik-e rá, ki akarja-e próbálni vagy sem. NE rábeszéld!!!

2022. okt. 8. 02:50
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

5 éve vagytok együtt, már szaporodtatok is, de még mindig nem ismered őt annyira, hogy ezt felhozd neki?

Nekem inkább úgy tűnik, hogy nagyon is tudod jól, hogy elküldene melegebb éghajlatra, rosszabb esetben a házasságod végét is jelenthetné, mert egyből elpanaszolná az anyósnak, barátnőknek, kolléganőknek, stb. azok meg addig duruzsolnának neki, hogy a végén pici babával pattanna le.

Te pedig ezt nem szeretnéd megkockáztatni, ezért itt vársz vadidegen emberektől valami ultimate megoldást, amivel a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

2022. okt. 8. 02:51
 5/21 anonim ***** válasza:
39%

Ha valakit szeretek eleve nem kérek ilyet tőle!

Ha valakit a saját becsípődésem miatt akarok ilyenre rávenni, akkor meg tárgyként kezelem, nem bonyolult ez, de nem szeretet.

2022. okt. 8. 05:50
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
ha ilyen vagyaid vannak, es voltak is, akkor ne egy prud nonek csinalj raadasul gyereket is. ezt beszoptad. ha tudtad hogy ez neked fontos. minek csinaltal fel olyat, aki vibrizni se szeret?
2022. okt. 8. 08:35
 7/21 A kérdező kommentje:
3 as igen teljesen igazad van ehhez várok ötleteket ki hogyan csinálta
2022. okt. 8. 09:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén nem tudom, azért 5 év alatt már kiismerd. Nekem fordított helyzet van. A férjem régen akarta a harmast, stb. most mondtam neki, hogy jó menjen én is akarom, az lett a vége, hogy azt mondta beteg vagyok. Szóval óvatosan :D

Az is egy dolog, hogy szóban bólint rá vagy tényleg lesz belőle valami.

2022. okt. 8. 09:24
 9/21 anonim ***** válasza:
27%
Szegény kislány, meg fogja viselni majd nagyon a válás! Gratulálok! Micsoda állatok vannak...
2022. okt. 8. 10:34
 10/21 A kérdező kommentje:

8 Mitől változott a véleményed?

Melyik felálásban ?

2022. okt. 8. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!