Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciki ha egy fiú nagyon nagyot spriccel?
Figyelt kérdés
Képes egy jó szex után 1,5-2 méterre is lőni..2022. okt. 7. 19:41
3/10 anonim válasza:
Ennek semmi köze ahhoz, hogy a szex mennyire volt jó. A sperma kilövellése egy biofizikai folyamat, aminek a lényege az, hogy egy adott átmérőjű és adott hosszú úton (az út egyenesen arányos a súrlódással) mekkora izomerővel és mennyi anyagot kell kipréselni. Az anyag mennyisége és viszkozitása ("folyóssága") sem állandó, de a perisztaltikus izomerő sincs összefüggésben az örömmel.
5/10 anonim válasza:
Annyit én is tudok. Eddg azt hittem hogy ez alap! De jó nekem!
6/10 anonim válasza:
A kilövellésért a pc izmok felelnek csak megjegyzem!
7/10 anonim válasza:
K.rvára nem érdekli a nőket milyen messze tudsz "lövöldözni". Ha viszont ezt tartod a legfontosabb tulajdonságodnak, vagy ezzel próbálkozol csajozni akkor nem lesz túl sok sikered.
8/10 Rex Hunter válasza:
Ez szerintem teljesen kizárt dolog, hogy valaki 1,5-2 m-re lő orgazmuskor. Ez szerintem baromi nagy kamu! Még ha azt mondja, hogy 30-40 cm, azt még elhiszem, de ez teljesen kizárt!! Nincsen ott lenn olyan erős és nagy tömegű izom ami ezt tudná produkálni!!
9/10 anonim válasza:
Én szeretem nézni, egyáltalán nem zavar 22N
10/10 anonim válasza:
Én azzal kapcsolom a tévét, lámpát az ágyból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!