Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik izgat jobban,ha nagyot spriccel a pénisz vagy ha csak kifolyik?
Hadd legyek rettenetesen világos.
Egy bolha hímtagja méretének egy tizedét sem érdekel, és nem is izgat, milyen módon élvez el egy pasi. Az aktus élvezeti értékéhez annyit ad hozzá, mint süketnéma a karácsonyi kórushoz.
Ezzel is csak ti foglalkoztok. Mintha lenne bármi értelme.
#4: jogos, lenne, ha hozzátetted volna, hogy szerinted, vagy hogy neked...
Én csaj vagyok, de engem pl kifejezetten izgat a spriccelés látványa is. És véletlenül tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Persze, nyilvánvaló, nem minden nő ilyen, és ezzel sincs semmi baj.
De ha én azt írtam volna, hogy mint minden nőt engem is ez vagy az izgat, ugyanúgy le lennék hurrogva, jogosan. Nem vagyunk egyformák, mint másban is, ebben is sokan sokféleképp állunk hozzá. És ez így van rendben.
világos nem voltál, annál inkább sötét 🤷
Csak úgy kívülállóként az észrevételem:
Aki kimondja az őszinte gondolatait, annak a válasza kuka.
A magukat nőnek kiadó, feltehetően pöcsös kiskamaszok, spriccelés imádatú válasza a tuti…
Ha a fiúkák tudnának gondolkodni, akkor nem az lenne a fő érdeklődési kör, hogy mekkora, merre dől, mekkorát spriccel, stb.
Üdv, egy negyvenes férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!