Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok melyik izgat jobban,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik izgat jobban,ha nagyot spriccel a pénisz vagy ha csak kifolyik?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
ha spriccel, egyértelműen
2022. jan. 7. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha spriccel🥵
2022. jan. 7. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Mindegy
2022. jan. 7. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Hadd legyek rettenetesen világos.

Egy bolha hímtagja méretének egy tizedét sem érdekel, és nem is izgat, milyen módon élvez el egy pasi. Az aktus élvezeti értékéhez annyit ad hozzá, mint süketnéma a karácsonyi kórushoz.

Ezzel is csak ti foglalkoztok. Mintha lenne bármi értelme.

2022. jan. 7. 12:54
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

#4: jogos, lenne, ha hozzátetted volna, hogy szerinted, vagy hogy neked...

Én csaj vagyok, de engem pl kifejezetten izgat a spriccelés látványa is. És véletlenül tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

Persze, nyilvánvaló, nem minden nő ilyen, és ezzel sincs semmi baj.

De ha én azt írtam volna, hogy mint minden nőt engem is ez vagy az izgat, ugyanúgy le lennék hurrogva, jogosan. Nem vagyunk egyformák, mint másban is, ebben is sokan sokféleképp állunk hozzá. És ez így van rendben.

2022. jan. 7. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
17%

világos nem voltál, annál inkább sötét 🤷

2022. jan. 7. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Gyerekek ez inkább titeket érdekel, a nőket legkevésbé sem felesleges ezen pörögnötök.
2022. jan. 7. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
A barátom mesélte, hogy kb. 12 éves korában ö is versenyzett a haverjaival ilyen ki spriccel messzebb játékban. Ez kb. ilyen koru kiskölyköknél elmegy, de 16 fölött már eléggé gáz ezzel foglalkozni.
2022. jan. 7. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Csak úgy kívülállóként az észrevételem:

Aki kimondja az őszinte gondolatait, annak a válasza kuka.

A magukat nőnek kiadó, feltehetően pöcsös kiskamaszok, spriccelés imádatú válasza a tuti…

Ha a fiúkák tudnának gondolkodni, akkor nem az lenne a fő érdeklődési kör, hogy mekkora, merre dől, mekkorát spriccel, stb.

Üdv, egy negyvenes férfi

2022. jan. 7. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!