Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnál ha közölném veled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha közölném veled az ismerkedés elején hogy feküdjünk le hogy tudjuk jó leszek e neked?

Figyelt kérdés

Több testrészem kinézete is zavar ezért nem akarok hónapokat eltölteni valakivel hogy aztán otthagyjon az ágyban

Nő vagyok

2022. okt. 7. 19:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

Mehetne, de csak, ha valóban egyeznek a vágyak, jövőkép.....minden más is.

Testre, meg ha husis vagy, akkor lenne esélyed inkább.

2022. okt. 7. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is örülnék neki végre valaki aki ilyen szemszögből nézi!!
2022. okt. 7. 19:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Pasi
2022. okt. 7. 19:34
 4/17 anonim ***** válasza:
Ennek örülnék. 32/F
2022. okt. 7. 19:36
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Kamu kérdés!

“Több testrészem kinézete is zavar”

Akkor valószínűleg úgy néz ki, hogy nekem se tetszene amit látok. Az meg teljesen kizárt, hogy lefeküdjek bárkivel is, akit nem ismertem meg!

2022. okt. 7. 19:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés
2022. okt. 7. 19:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
esetleg második találkozás alkalmával, vagy az első végén, ha alapból megvolt a szimpátia, részemről nem jön be, ha a csaj már ezzel kezdi a dolgot
2022. okt. 7. 20:05
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy semmi probléma a jelenséggel.

Kicsit olyan mintha autót vennél és próbakörre mennél, de ha van vonzalom elsőre, akkor sima ügy miért ne?

Volt már olyan randim több is életem folyamán ahol az első hellószia után 3-15 perccel már dugtunk. :D

2022. okt. 7. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítanám, hogy a valós célod az én kipróbálásom lenne. A testrészeid kinézetének a megítéléséhez nem kell lefeküdni, elég a meztelen tested látványa is.
2022. okt. 7. 20:27
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Belemennék kérdés nélkül, és valószínű hogy együtt is maradnánk, ebben biztos vagyok, mint a tegnapi napban!
2022. okt. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!