Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves kor felett nehézzé válik a szexuális élet férfi szemszögből?
"Felmérések, tanulmányok sokasága igazolja, hogy a világon minden második negyven évnél idősebb férfi küzd merevedési problémával, vagyis százmilliókat érint a szexuális együttlét élvezetét, minőségét nagyban csökkentő funkciózavar, az erektilis diszfunkció."
Szerintem akinek áll aki potens, az tud szexelni ,aki meg nem, az meg akármilyen nővel van se tud.
Prostik mesélhetnének.
Hála Istennek, nincsenek merevedési problémáim, ugyanolyna jól működik, mint tini koromban, nálam is inkább az a gond, amit egyik előttem Válaszoló írt, hogy nehéz az ismerkedés már ebben a korban.
Egy egészséges férfi ebben a korban is vágyik az intimitásra és -részemről legalábbis - mindezt tartós párkapcsolatban képzeli el. (Ami engem illet, prosti, alkalmi szex kizárva).
45/F
Szerintem nem igaz.
Én 49 éves vagyok, a negyvenes éveimet a legjobb helyre sorolom 🤫
Köszönöm a válaszokat!
Akkor bízom benne, mire 40 leszek, nem lesznek gondjaim. Amúgy igyekszem egészségesen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!