Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 40 éves férfiaknak még tökéletes az erkciója vagy már ilyenkor jelentkeznek gondok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 16:55
2/20 anonim válasza:
Nem feltétlenül életkor kérdése. Sok tényező befolyásolja. A kor csak egy szám
3/20 anonim válasza:
Nálam ugyanolyan, mint húsz évesen.
4/20 anonim válasza:
Nem az életkor befolyásolja mert ha nem 12 órat dolgozom és tudok is pihenni semmi gond az erekcióval!
49f
5/20 anonim válasza:
Egy egészséges 40-es férfinak a legtöbb esetben még megbízhatóan van megfelelő erekciója.
6/20 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján, nőként, nagyon is jól működik nekik.
7/20 anonim válasza:
Jobban kívánom mint valaha. Emellett áll is mint a cōvek
8/20 A kérdező kommentje:
Akkor én fogtam ki selejtes pasit 🙄
2022. aug. 3. 17:46
9/20 anonim válasza:
A statisztika szerint ebben a korban a férfiak kb. 40%-a küzd merevedési zavarral. Persze, a Gyakorin mindenkinek áll, mint a cövek.
10/20 anonim válasza:
#9 bocsi, hogy leírtam azt, amit az életben tapasztaltam. Néha nézek csak fel, van életem gyk-n kívül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!