Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok mibol erzitek meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mibol erzitek meg, hogy egy idegen pasinak van csaja, vagy rendszeresen szexhez jut?

Figyelt kérdés

Azt vettem eszre ilyenkor az idegen nok jobban felfigyelnek, megneznek, olykor flortolesbe kezdenek. Mikor nincs baratno, sokkal ritkabban tortenik ilyen. De nem ertem mibol jonnek ra.

Termeszetesen egyedul latnak mindket esetben mikor ez tortenik.

2022. okt. 6. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Az a titokzatos női megérzés :) a viselkedésén, kisugárzásán, fellépésén látszik valakinek.
2022. okt. 6. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
A férfi, akinek van noje, vagy csak stabil sex, sokkal magabiztosabb, bátrabb és jobb a kisugárzása. Es ezt a nok nagyon jol le tudják olvasni. A sok sikertelenséget megért férfi viszont letort, kedvét vesztett, ettol kezdve nem is tudja magát oly vonzová tenni a kulvilág felé.
2022. okt. 6. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

#2.

Én nem élek rendszeres szexuális életet, de egy nővel való ismerkedésnél mégis fel tudok magabiztosan lépni…

2022. okt. 6. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
#3 ha ez igaz lenne, akkor élnél rendszeres szexuális életet.
2022. okt. 6. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
3 az ugye meg van, hogy az életben csak ketto dolog biztos? az adó és a halál. Nem kell minden szot szentirásnak venni, mindig vannak kivételen, és egyedi esetek. Nem is írtam, hogy mindenki így van. Csak javarészt.
2022. okt. 6. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

“ ha ez igaz lenne, akkor élnél rendszeres szexuális életet. “

Nem, mivel nem keresek barátnőt, nem vágyok kapcsolatra… Adonisz pedig nem vagyok.

Attól még, hogy magabiztos vagyok, ugyanúgy vissza utasíthatnak a nők, főleg hogy csak szexet akarok és ezzel természetesen semmi gond nincs…

Azért néha összejön.

Valahogy én ettől nem leszek félénk.

“ 3 az ugye meg van, hogy az életben csak ketto dolog biztos? az adó és a halál. Nem kell minden szot szentirásnak venni, mindig vannak kivételen, és egyedi esetek. Nem is írtam, hogy mindenki így van. Csak javarészt. “

Értem. Én a kommentemmel csak jelezni akartam, hogy van kivétel is.

2022. okt. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!