Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hol szoktatok alkalmi szexpartnert keresni, ha nem akartok zsákbamacskát?
Nem vagyok nő, de láttam már ilyet. Minden munkahelyen akad egy nyomulós faszi, aki erre utazik: teszi magát, aztán ha épp olyan helyzetben van egy munkatársnő, akkor dugópajtik lesznek. Baráti körben is vannak sokszor ilyen férfiak, akikről lehet tudni, hogy egyedül, vagy laza kapcsolatban él. Ezeket szokták hívni a nők.
Az összes többi megoldás, mint a szórakozóhely, randi appok, gyakori privát zsákbamacska.
Én haverok között, de a Tindert is be merném vállalni, bár az zsákbamacska.
(Most kapcsolatban vagyok, ne írjatok privátot pls)
Hát nem az internetről, ahol sokszor az élőben megjelenő (ha egyáltalán megjelenik mert rengeteg a kamus) és a magáról előre lefestett kép között fényévnyi szakadékok vannak 😂
Tapasztalattal rá lehet érezni ki milyen lehet. Ha kötetlen szexet keresel akkor meg swinger. 100% kamumentes, diszkrét, adott a hely, idő, rögtön látod a pasit.
Nem vagyok nő, 27 éves férfi vagyok, de sok barátnőm van akikkel beszéltem erről. Nyilván nőként az interneten is elég könnyű találni, hiába sok a kamus és a képek - valóság között hatalmas eltérést mutató jelentkező, azért be tud akadni 1-2 normális, csak ki kell szűrni. Például úgy, ahogy te most tetted... biztosan kaptál már vagy 10 privit, esetleg pár kéretlen pöcs is becsúszhatott. Ez sajnos ilyen.
Férfiként sincs viszont ez nagyon máshogy. Régen elég aktívan keresgéltem. Fiatal nők közül aki tényleg rászorul arra hogy neten keresgéljen, azoknak - és senki ne vegye sértésnek, de ez a tapasztalatom - legtöbbje vagy tényleg csúnya és közel nem úgy néz ki mint az erősen retusált - effektezett képein, vagy a személyiségében, kisugárzásában van valami taszító, ami miatt még nem talált magának partnert. Férfiaknál is hasonló a helyzet.
Szóval az internetes társkeresés egy olyan dolog, hogy 10-ből talán 1 lesz akivel sikerül akár csak egy jó szexet összehozni, de legtöbbször még azt sem, nemhogy kapcsolatot. Tudom hogy könnyű azt mondani, de többször kell járni társaságba, bulizgatni, ismerkedni, és teljesen átlagos nőként is simán becsúszik bármi, ha arra van szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!