Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha még sosem volt hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még sosem volt hüvelyi orgazmusom, rezgő vibrátorral van rá esélyem?

Figyelt kérdés
Vélemény? tapasztalat?

2022. okt. 5. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Pont ugyanannyi, mint nem rezgővel, vagy pénisszel.

Senki sem tudja a biztos választ, ki kell próbálnod!

2022. okt. 5. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Véleményem szerint, ha szeretnéd akkor egy próbát megér. Tapasztalatom nincs vele.
2022. okt. 5. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
lehet, bár páromnál egyáltalán nem válik be a rezgő, inkább ujjazás
2022. okt. 5. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van vibrátorom, jobban felizgulok vele mint a férjemével (hamar elélvez, nemis túl nagy a mérete) de mindig csiklóval megyek el. Vagy a vibrátor végével simogatom a csiklómat élvezésig a végén, vagy kézzel fejezem be. De nagyobb az orgazmus vele ha előtte magamban használom. 25n
2022. okt. 5. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, sem pasival, se vibrátorral.

Próbáltam vékony, közepes, vastag vibrátort is, teljesen mindegy, csak csiklóval tudtam elélvezni.

Engem mondjuk ez nem zavar, a szex attól isteni.

De ezt te tudod, próbáld meg, max lesz egy jó játékszered, attól még jó használni.

2022. okt. 5. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem szökőévente sikerül ujjazástól maximum. A vibrátor semmit nem ér. Maximum kellemes, hogy ott bent rezeg, de semmi pluszt nem ad nekem. Vettem vibro tojást is, de alig érzem, hogy csinál valamit. Azért próbáld meg nyugodtan, de szerintem a nők többségének egyszerűen nincs elég közel a hüvelyfala a csikló belső részeihez, ezért azon keresztül nem lehet, vagy nagyon nehéz ingerelni.
2022. okt. 5. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb nő így van, ritka akinek van hüvelyi orgazmusa (két okból vagy azért mert egyszerűen nincs hüvelyi orgazmusa vagy pedig azért mert nincs aki úgy megdugja, hogy legyen).

2022. okt. 5. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
Minden nő képes hüvelyi orgazmusra. Akinek még nem volt annak jó partnere se volt még.
2022. okt. 5. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

Lehet a jó megdugás hiánya is, abban igazad van, de sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, fizikailag lehetetlen náluk a hüvelyi orgazmus.

2022. okt. 5. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!