Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az evés és a BDSM összekapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az evés és a BDSM összekapcsolódik egymással? Ha valaki mohón, nagy harapásokkal eszik, az domináns?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, ha egy lány nagy harapásokkal eszik, nincs is szexibb annál, mint mikor egy ragadozó elfogyasztja a zsákmányát.

2022. okt. 5. 01:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért olyan ördögtől való dolog ez, sokan poénból is megcsinálják
2022. okt. 6. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:

#3 ez speciel nem igaz és nem tudom honnan veszed. Anyámnak elapadt a teje a stressztől, max két hétig lehettem cicin, most csont és bőr vagyok. Az evés a neveltetéssel függ össze, ha valakibe nem nevelték bele a szülei, hogy nem ehet este és napközben is csak mértékkel meg egészségesen, az felnőttként se fog erre rászokni (nagyon kevés kivétel persze van).

És ezzel a kérdést is megválaszoltam

2022. okt. 12. 21:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Gyakran szokták mondani, hogy “megeszlek reggelire” vagy “úgy szeretlek majd megeszlek”, ez nem dominancia?
2022. okt. 13. 22:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Meg pl hogy lenyel valakit keresztben. Ezt is gyakran mondják
2022. okt. 13. 22:07
 15/16 hungaroboy ***** válasza:
Az oroszlány ennél is BDSM-esebb: szét is tépi a prédát. Akkor most ő is kajafétises?
szept. 23. 12:13
 16/16 A kérdező kommentje:

#15 nem kajafétis, vore fétisnek hívják, mikor arról fantáziálsz, hogy valaki megesz.

Én szívesen eljátszanám, hogy a lány egy ragadozó én meg a prédája vagyok.

szept. 23. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!