Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az evés és a BDSM összekapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az evés és a BDSM összekapcsolódik egymással? Ha valaki mohón, nagy harapásokkal eszik, az domináns?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, ha egy lány nagy harapásokkal eszik, nincs is szexibb annál, mint mikor egy ragadozó elfogyasztja a zsákmányát.

2022. okt. 5. 01:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Lehet. Én keveset eszem és szubmisszív vagyok.
2022. okt. 5. 01:29
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem függ össze. Lehet valaki falos, nem attól függ, hogy domináns-e. Aki fal, az egyszerűen csak bélpoklos.
2022. okt. 5. 01:40
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

NEM

Aki aki zabál, az frusztrált, ami gyerekkori táplálásra vezethető vissza. Az anya nem tudta jól megoldani a szoptatást és a cici megtagadását illetve ennek az egyensúlynak a hiányáról van szó.

A dominánst sokszor összekeverik az agresszív tahóval, pedig ellenkezőleg: egy igazán domináns fél úgy őri el, amit akar, hogy meg sem mukkan, ugyanakkor kiegyensúlyozott, tehát korántsem falánk, épp hogy tudja mi a kontroll mindenben, evésben is.

2022. okt. 5. 02:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
amiről te beszélsz az egy másik szexuális kilengésre emlékeztet. kielégítetlen vágy, ami étkezésben mutatkozik meg. Ennek az aberrált része a feedee-feeder viszony.
2022. okt. 5. 02:24
 5/16 A kérdező kommentje:

Én a vore fétisre gondoltam, nem a feederre.

2022. okt. 5. 02:52
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Semmi összefüggés nincs közte. Az igazi Domok úgy esznek mint egy angol gentleman a legpuccosabb étteremben, méltóságteljesen, megfontoltan, minden mozdulatnak szinte "súlya" van. Máskor meg falnak - mikor hogy, de mindig tudják az adott környezetben hogy kell viselkedni. Amiről te beszélsz az simán csak mohó.
2022. okt. 5. 03:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Az anakonda is egészben nyeli le az áldozatát. Ez az igazi dominancia.
2022. okt. 5. 04:29
 8/16 anonim ***** válasza:
A jaguár meg néha az anakondát. Az a még igazibb dominancia.
2022. okt. 5. 06:16
 9/16 anonim ***** válasza:

Az anakondát csizmaként húzom a virgácsaimra, a jaguárból pedig bunda lesz.

Akkor dominálom őket?

2022. okt. 5. 10:00
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Domináns nő vagyok, kifejezetten mértékletesen, lassan és keveset eszem. Úgyhogy semmi összefüggés nincs. Az anakonda pedig nem dominálni akarja az áldozatát, hanem éhes, de nincs foga, így tudja megoldani. De szexeljél csak anakondával, ha erre izgulsz!
2022. okt. 5. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!