Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy nagyon duci lánnyal?
4-es vagy szűz incell vagy ő maga nem tisztálkodik, ezért természetes számára, hogy más sem.
Én voltam 90+kgs lánnyal.
Egyébként a túlsúlyátók eltekintve külsőre csinosnak lehetett mondani, szép,kedves arc, ápolt,divatos frizura, szolid smink. Nőies ruhák és cipők, finom illat. Belsőre én is azt tapasztaltam, hogy nagyon aranyos, jófej, életvidám,mosolygós csaj volt.
Szóval belementem, és jó volt.Nagyon odaadó volt, nagyon hajtott, hogy jó legyen nekem.Istenien orálozott, és a popsiszexet is megengedte. Pár perc alatt megszokod a duci test látványát és utána már jó volt.
Meglátom a sok hájat, úszógumit, narancsbőrt és már pszichésen kasztrált leszek. Főleg amiatt szomorú, hogy nagyon sok olyan duci lány van, aki nem beteg, vagy genetikailag kövér, hanem simán elhanyagolt, rosszul (sokat) eszik, nem mozog stb. És munkával, odafigyeléssel bombázók lehetnének.
Természetesen más, ha valakinek betegség miatt ilyen az alakja, eszemben sincs megbántani őket, de aki simán csak elhagyta magát, az magára vessen.
Szerintem abban van realitás, hogy a túlsúlyos és elhozott csajok között kevesebb a nagyon igényes.
Én is olyanokkal voltam, akik amúgy nem hogy igényesek voltak a súlyuk ellenére, de tökéletes fogsoruk volt, a hajukat mesterfodrász csinálta meg, minőségi ruhákat hordtak, stb.
És amúgy arcszerkezetileg szinte tökéletesek voltak, tehát ha elfogytak volna akkor bármilyen pasit meg kaphattak volna, nálam sokkal jobbakat is… Ezért is fura kicsit, hogy ennyire nem tudtak/akartak lefogyni (mindegyik sokat evett és egészségtelenül, ebben nem tudtak igényesek lenni sajnos, de mindenkinek meg van a maga függősége ezért kár ítélkezni).
Sok túlsúlyos vagy elhízott lány azonban nem törekszik arra, hogy minden másban igényes legyen, mert nem szereti a testét, önbizalom hiányos és azt gondolja hogy neki már mindegy. Nem mernek elmenni olyan helyekre ahol a szépségükkel foglalkoznak, mert félnek hogy onnan kinéznék Őket, meg megkapnák hogy “mit akar ez itt”, holott erről szó sincs.
Rendszeresen egy ilyen nővel szexelek: a feleségemmel!
Imádom hátulról és lovaglóban tolni, teljesen elveszek a nagy test alatt, vagy paskolhatom a két szép popsit.
Az a baj emberek, hogy nagy tévedésben vagytok a nőkkel kapcsolatban. A súlynak és az igényességnek semmi köze egymáshoz...
Mit nevezünk igényesnek? Én azt, ha valaki fürdik, mossa a fogát, használ dezodort, stb., szóval tiszta... Az, ha valaki már sminkel is, lakkozza a körmét, stb., már nem igényesség, csupán csak külcsíny, amire szeret időt fordítani. Mindegy, hogy férfi vagy nő, én így gondolom.
DE. A kettő sem zárja ki egymást vagy jár együtt...
Kövér nő vagyok hozzáteszem. Rendesen tisztálkodom, de sosem szerettem túlzottan sminkelni, a műköröm és a többi pedig egyáltalán nem érdekel. Attól még próbálok jól öltözni, stb.
Laktam kollégiumban, albérletben és elhihetitek, hogy azok a csajok, akiket a pasik legjobban kedveltek, mert olyan jó csajok voltak, a legigénytelenebbek voltak magukra. Persze ez biztosan nem általános dolog, csakhogy nem is ez alapján kellene megítélni senkit, csak erre célzok.
Pl. tipikus miniszoknyás, sminkelt, kapós lányokról beszélek, akik széthagytak mindent, a koszos bugyijaikban mentek újra suliba, mocskot hagytak maguk után a fürdőben, konyhában, a betétjüket a szoba közepén. Volt, aki a nyári hőségben napokig ugyanazt a tál kaját ette, a hűtőben rohadt és penészedett utána a kaja... A kövér csaj meg, akinek nincs minden napra pasija, utánuk takarít, hogy ne egy trágyadomb vegye körül...
Persze, igényesek...látszatra... Csak ez a valóságban semmit nem jelent. Ahogy attól sem lesz valaki büdös és igénytelen, mert kövér(ebb).
Ez nem arról szól, hogy valaki milyen lusta vagy mit eszik... Ezer olyan vékony nőt látni, akinek tiszta narancsbőr a feneke, vagy lottyadt. Semmi garancia nincs rá, hogy ő "igényesebb"...
Na, bocs, túl sokáig lehetne ragozni...
Viszont azt nem tudjuk kikerülni, hogy ki milyen mértékben izzad, annak milyen az ilalta. Volt dolgom duci lánnyal és szegény hiába tusolt reggel, dél körülre amikor átjött már jó izzadt volt a puncija és hát megcsapott keményen amikor szétrakta a lábát. Az úgy el is vette a kedvet, pedig előtte állt a bráner. Kaptam egy orált, ő meg egy kiadós fingeringet és kész.
Vadítóak tudnak lenni igen, de aki tudja magáról, hogy hamar izzadós, az szerintem az aktus előtt tusoljon le, máskülönben kellemetlen élmények tudnak történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!